بازرس کل گیلان که امروز بطور سرزده برای بررسی روند ارایه ی خدمات پزشکی و درمانی به بیمارستان پیروز لاهیجان رفته بود، نارضایتی مردم نسبت به اخلال در روند ارایه ی خدمات مطلوب و به موقع در این بیمارستان را غیر قابل قبول دانست و با اشاره به سودده بودن این بیمارستان از دانشگاه علوم […]
بازرس کل گیلان که امروز بطور سرزده برای بررسی روند ارایه ی خدمات پزشکی و درمانی به بیمارستان پیروز لاهیجان رفته بود، نارضایتی مردم نسبت به اخلال در روند ارایه ی خدمات مطلوب و به موقع در این بیمارستان را غیر قابل قبول دانست و با اشاره به سودده بودن این بیمارستان از دانشگاه علوم پزشکی گیلان خواست نظارتها و تدابیر لازم را بر بیمارستانهای مختلف استان بویژه بیمارستان پیروز لاهیجان تشدید کند.
احمد آقایی کمبود پزشک، پرستار، کمک بهیار و نیروی خدماتی را در بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی پیروز لاهیجان مشهود دانست و افزود: این محدودیت باعث می شود روند ارایه ی خدمات درمانی و پزشکی به عموم مردم با اخلال و مانع مواجه شود.
وی بیمارستان پیروز لاهیجان را مرکز ثقل پاسخگویی به بیماران شرق گیلان دانست و با اشاره به سودده بودن این بیمارستان ، افزود: باید ترتیبی اتخاذ شود تا مشکل تامین نیروی انسانی همراه با پرداخت به موقع مطالبات پزشکان و پرستاران این بیمارستان برطرف و رضایتمندی عموم نسبت به خدمات پزشکی و درمانی آن بیشتر شود.
بازرس کل گیلان مشکلات بهداشتی و نظافتی این بیمارستان را از دیگر گلایه های مراجعه کنندگان دانست و تصریح کرد: این مهم با تامین نیروی خدماتی برطرف می شود .
آقایی در ادامه ضعف مدیریت را بخش دیگری از مشکلات بیمارستان پیروز دانست و افزود: بهره گیری از مجموع ظرفیتها در بستر وحدت رویه می تواند روند ارایه ی خدمات را بسوی رضایتمندی عمومی معطوف سازد.
دکتر محمد عاطف، سرپرست بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی پیروز لاهیجان نیز که حدود سه ماه است این مسئولیت را عهده دار شده ، درآمد ماهانه ی این بیمارستان را بین ۲۰ تا ۲۲ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این درحالی ست که هزینه ی جاری بیمارستان حدود ۱۵ میلیارد تومان است اما چون درآمد بیمارستان به حساب خزانه واریز می شود ، تخصیص دوباره ی منابع مورد نیاز موکول به زمان و با کندی مواجه می شود و این مهم زمینه ی اخلال در روند ارایه ی خدمات به موقع در بیمارستان پیروز لاهیجان را ایجاد می کند.
اضافه می کنم، بیمارستان پیروز لاهیجان یک بیمارستان اهدایی ست که در سال ۱۳۹۷ با تجمیع دو بیمارستان ۲۲ آبان و سید الشهدای لاهیجان آغاز بکار کرد و در حال حاضر روزانه حدود ۵۰۰ بیمار بستری و سرپایی را پوشش می دهد.
انتهای پیام/.