نخستین همایش ملی حمل و نقل و ترافیک کلان شهر رشت صبح امروز با هدف بررسی راهکارهای برون رفت از معضل ترافیک مرکز استان در رشت برگزار شد. مسعود عباس نژاد، مسئول برپایی این همایش در گفتگو با تحریریه ی پیک قلم گفت: از مجموع ۶۳ مقاله، طرح و ایده ی ارسالی به دبیر خانه […]
نخستین همایش ملی حمل و نقل و ترافیک کلان شهر رشت صبح امروز با هدف بررسی راهکارهای برون رفت از معضل ترافیک مرکز استان در رشت برگزار شد.
مسعود عباس نژاد، مسئول برپایی این همایش در گفتگو با تحریریه ی پیک قلم گفت: از مجموع ۶۳ مقاله، طرح و ایده ی ارسالی به دبیر خانه ی این همایش، ۵۱ مورد پذیرفته شد که ۱۹ مقاله و طرح ایده دار برای ارایه به شکل سخنرانی در سه پنل تخصصی ایمنی راه و ترافیک، حمل و نقل همگانی و هوشمند، و حمل و نقل غیر موتوری و مهندسی ترافیک برگزیده شده است.
مسعود عباس نژاد همچنین افزود: پس از ارایه ی سخنرانی های ایده دار، ۵ سخنرانی برتر که با معضلات ترافیک مرکز استان همخوانی بیشتری داشته باشد، برای ارایه در صحن شورا انتخاب می شود تا زمینه ی عملیاتی شدن آن در بستر یک برنامه ریزی مناسب فراهم شود.
شهردار رشت نیز در مراسم افتتاحیه ی این همایش معضل ترافیک کلان شهر رشت را یکی از دغدغه های اصلی مدیریت شهری در راستای پاسخگویی به مطالبات شهروندان دانست و بر ضرورت هم اندیشی و همدلی مجموعه ی دست اندرکاران برای تسریع در روند برون رفت معضلات ترافیکی این شهر تاکید کرد.
سید امیر حسین علوی همچنین از تلاش برای راه اندازی مرکز نوع آوری در فضای مدیریت شهری مرکز استان خبر داد و تاکید کرد: امیدوارم صاحب نظران و دست اندرکاران حوزه ی ترافیک نیز با حضور در مرکز نوع آوری شهرداری، زمینه ی تبلور خرد جمعی در مواجه و رفع مشکلات شهر را مهیا ساخته و در روند ایجاد و تقویت رضایتمندی عموم شهروندان و حتی گردشگران سهیم شوند.
محمد حسین واثق کارگر نیا، رییس شورای اسلامی شهر رشت نیز در این مراسم، رسیدگی به معضلات حوزه ی حمل و نقل و ترافیک شهر رشت را از اولویتهای شورای ششم عنوان کرد و افزود: برای نیل به این هدف مهم از تمامی طرفیتها بهره گیری خواهد شد.
سرهنگ حسن پور، جانشین فرماندهی انتظامی گیلان نیز در این مراسم با استناد به امارهای پلیس گفت: سالانه حدود ۵ میلیون خودرو در کشور شماره گذاری می شود که ۵۰۰ هزار دستگاه آن را راهور گیلان انجام می دهد و ورود این حجم از خودرو در معابر استان، اتخاذ تدابیر لازم جهت روان سازی عبور و مرور و رفع گره های ترافیکی سراسر استان بویژه کلان شهر رشت را طلب می کند.
سرهنگ طالبی رییس پلیس راهور و فریبرز مرادی مدیر کل حمل و نقل و راهداری گیلان نیز هر یک در سخنانی از با بیان اینکه حدود ۷۰ درصد تلفات جاده ی استان را عابران پیاده و موتورسواران تشکیل می دهندافزود: در ۸ ماه منتهی به آذرماه بیش از ۱۰ میلیون تردد ورودی و خروجی در گیلان ثبت شده که حاکی از تردد ۵۲۰ خودرو در هر ساعت است و بدین ترتیب گیلان رتبه ی چهارم کشور را به لحاظ استانهای پرتردد به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/.