آمادگی کارخانه های چایسازی برای تولید چای با کیفیت ، سالم و خوش طعم ایرانی به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ با نزدیک شدن به فصل تولید چای، ۵۵ هزار خانوار چایکار و ۱۷۰ کارخانه چایساری آمده تولید پرمصرف ترین نوشیدنی ایرانی هستند. درسال گذشته چایکاران و کارخانه داران چای با تولید حدود […]
آمادگی کارخانه های چایسازی برای تولید چای با کیفیت ، سالم و خوش طعم ایرانی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ با نزدیک شدن به فصل تولید چای، ۵۵ هزار خانوار چایکار و ۱۷۰ کارخانه چایساری آمده تولید پرمصرف ترین نوشیدنی ایرانی هستند.
درسال گذشته چایکاران و کارخانه داران چای با تولید حدود ۳۰ هزارتن چای خشک از خروج حداقل ۱۲۰ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری کردند .
اوایل اردیبهشت ماه برداشت برگهای زمردین چای از ۲۵ هزار هکتارباغهای چای استانهای گیلان و مازندران آغاز می شود.
انتهای پیام/.