در آستانه ی نیمه ی شعبان، بیمارستان ۶۴ تختخوابی سردار شهید حسین املاکی با حضور نماینده ی ولی فقیه در گیلان و استاندار در بخش کومله ی لنگرود به بهره برداری رسید. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهید سردار حسین املاکی کومله ، با ۱۳ هزار متر مربع زیربنا، […]
در آستانه ی نیمه ی شعبان، بیمارستان ۶۴ تختخوابی سردار شهید حسین املاکی با حضور نماینده ی ولی فقیه در گیلان و استاندار در بخش کومله ی لنگرود به بهره برداری رسید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهید سردار حسین املاکی کومله ، با ۱۳ هزار متر مربع زیربنا، در زمینی به مساحت دو هکتار ساخته شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان در این مراسم با بیان اینکه برای احداث این بیمارستان حدود ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شده افزود: تجهیز به بخش های زنان و زایمان ،اطفال ، ارتوپدی،ارولوژی ، گوش و حلق و بینی ، قلب و عروق و جراحی عمومی از مزایای بیمارستان تازه تاسیس کومله است.
دکتر حسین ابراهیمی افزود: ۳۰۰ هزار نفر از بیمه شدگان تامین اجتماعی شرق گیلان از مزایای آن بهره مند خواهند شد.
گلنگ افتتاح بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهید املاکی در سال ۱۳۹۲ توسط اسدالله عباسی که در آن زمان وزیر کار بود بر زمین زده شد و احداث این بیمارستان از سال ۱۳۹۶ آغاز شد که در نهایت بعد از گذشت بیش از ۹ سال این بیمارستان جنرال امروز به بهرهبرداری رسید.
زمین این بیمارستان را خانواده ی زنده یاد دکتر سید جعفر فاطمی به سازمان تامین اجتماعی اهدا کرده بودند.
نماینده ولیفقیه در گیلان در این مراسم با اشاره به محرومیت گیلان در حوزه برخورداری از بیمارستان جنرال گفت: مخالف بیمارستان خصوصی نیستیم اما اینکه قدمت بیمارستانهای دولتی در مرکز گیلان به صد سال قبل بازمیگردد پذیرفتنی نیست.
آیت الله فلاحتی تاکید کرد: متولیان حوزه ی بهداشت و درمان برای بهبود وضعیت ارایه ی خدمات بیمارستانی به مردم تلاش کنند.
امام جمعه ی رشت اضافه کرد: افتتاح این مرکز درمانی در ایام شعبانیه به منظور تسهیل در روند ارایه ی خدمات درمانی و ارتقاء سلامت مردم منطقه، مایه خرسندی و از برکات نظام اسلامی ست.
وی همچنین با بیان اینکه ایران اسلامی امروز در صنعت دارو، تجهیزات پزشکی و علوم پزشکی به موفقیتها و رتبههای خوبی در دنیا رسیده، افزود: مراکز درمانی ایران امروز مورد توجه بسیاری از کشورها از جمله کشورهای آمریکای لاتین، غرب آسیا و آسیای میانه است و بسیاری از این کشورها علاقه دارند بیمارانشان را در ایران درمان کنند.
نماینده ی ولی فقیه در گیلان به پیشرفتهای حاصله در حوزه درمان ناباروری اشاره و اضافه کرد: در سراسر کشور تلاشهای خوبی در عرصه سلامت و مراکز درمانی شده است، اما گیلان از حیث بیمارستان، رتبه آخر کشور را دارد.
وی خاطرنشان کرد: زد و بندهای سیاسی در استان و از سوی دیگر بیمهری برخی مسئولان پایتخت نسبت به گیلان در سالهای گذشته باعث شد که گیلان از حیث بیمارستان و مراکز درمانی در چنین شرایطی باشد.
وی با اشاره به محرومیت استان گیلان در حوزه برخورداری از بیمارستان جنرال با وجود داشتن پزشکان متخصص و فوق تخصص ابراز داشت: مخالف بیمارستان خصوصی نیستم چراکه این بیمارستانها هم در امور درمانی مردم موثرند اما اینکه قدمت بیمارستانهای دولتی در مرکز گیلان به صد سال قبل بازمیگردد پذیرفتنی نیست.
آیتالله فلاحتی با اشاره به وضعیت بیمارستانهای تامین اجتماعی در گیلان گفت: استان قم حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار جمعیت دارد و گیلان بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار جمعیت دارد اما بیمارستانهای تامین اجتماعی گیلان کمتر از قم است.
استاندار نیز در آیین بهرهبرداری از بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهید حسین املاکی کومله گفت: خلا درمانی موجود در منطقه شرق گیلان بر کسی پنهان نیست و دانشگاه علوم پزشکی گیلان به این خلا توجه کند.
دکتر اسدالله عباسی در همین راستا به رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ماموریت داد تا در خصوص فراهم آوردن تجهیزات مورد نیاز بیمارستان تازه تاسیس کومله و دیگر بیمارستانهای دولتی استان نهایت پیگیری ها را به خرج دهد تا بیماران و بیمه شدگان با مراجعه به مراکز درمانی دولتی بهترین خدمات درمانی را دریافت کنند و از مراجعه ی بدون دلیل به مراکز درمانی مرکز استان پیشگیری شود.
نماینده ی عالی دولت در گیلان همچنین با تاکید بر تداوم ایجاد مراکز درمانی دولتی در گیلان، گفت: نباید اجازه داد تا مراکز درمانی دولتی در گیلان به عنوان نماینده بیمارستانهای خصوصی رشت معرفی شوند و پزشکان حق ندارند بیماران خود را به بهانه نبود امکانات به مراکز درمانی خصوصی منتقل کند.
استاندار یکی از دغدغه مردم بویژه بیمه شدگان تامین اجتماعی را مسئله خدمات درمانی دانست و افزود: مردم و بیمه شدگان تامین اجتماعی غالبا دغدغه درمان دارند و باید تمامی تمهیدات و تجهیزات در بیمارستانهای دولتی گیلان منتقل شود تا این دغدغه ی عمومی برطرف شود.
وی با اشاره به کمبودهای موجود به ویژه تختهای بیمارستانی در مراکز درمانی گیلان گفت: اکنون در حوزه تختهای بیمارستانی استان با کمبود مواجه هستیم به همین دلیل برنامه ویژهای را در دستور کار قرار داده ایم و رایزنیهایی هم با وزیر بهداشت و دیگر متولیان امر شده است.
استاندار با بیان اینکه گیلان در حوزه بیمارستان در رتبههای آخر کشور قرار دارد، افزود: این مسئله به وزیر بهداشت و حتی وزیر تعاون هم منتقل شده تا بیمارستانهای دولتی در لنگرود، املش و رودسر تجهیز شود و با توسعه ی مراکز درمانی در نقاط مختلف گیلان رتبه استان در حوزه درمان ارتقاء یابد.
نماینده مردم شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با بیان اینکه ایجاد رفاه و آرامش امروز برای قانون گذاریک تکلیف به شمار می رود، گفت: یکی از بزرگترین خدمات ارائه شده به مردم در جامعه خدمات درمانی و توسعه نظام سلامت است که مجلس در لایحه ۱۴۰۲ بدان توجه جدی کرده تا وضعیت بهبود یابد.
پرویز محمد نژاد با اشاره به برنامه دشمن برای ایجاد اختلال در نظام سلامت کشور گفت: این برنامه ی دشمن امروز در حوزه ی محیط زیست و بهداشت بوضوح نمایان است که باید مقابل این اختلالها ایستادگی نمود.
پرویز محمد نژاد بیمارستان کومله را یک اقدامی ارزشمند در راستای توسعه سرانه درمانی در گیلان دانست و بیان کرد: بیمارستان کومله لنگرود یک مرکز درمانی بسیار ارزشمند در گیلان است که به درمان بیمه شدگان و مستضعفین کمک زیادی کرده و حتی قادر است بیماران استانهای همجوار هم پوشش دهد.
انتهای پیام/.