آخرین نشست شورای فرهنگ عمومی گیلان در سال ۱۴۰۰، صبح امروز با هدف تدوین نقشه ی راه فرهنگی و اجتماعی گیلان برای سال آینده، در رشت برگزار شد. نماینده ی ولی فقیه در گیلان در این نشست بر ضرورت برنامه محوری و واقع نگری مجموعه ی عناصر دخیل در حوزه های فرهنگی و اجتماعی گیلان […]
آخرین نشست شورای فرهنگ عمومی گیلان در سال ۱۴۰۰، صبح امروز با هدف تدوین نقشه ی راه فرهنگی و اجتماعی گیلان برای سال آینده، در رشت برگزار شد.
نماینده ی ولی فقیه در گیلان در این نشست بر ضرورت برنامه محوری و واقع نگری مجموعه ی عناصر دخیل در حوزه های فرهنگی و اجتماعی گیلان تاکید کرد و افزود: مقابله با هجمه های فرهنگی – رسانه ایی دشمنان مستلزم بهره گیری از ظرفیتها و پاسخ گویی به شبهات ایجاد شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ آیت الله فلاحتی با تشریح ترفندهای خزنده ی دشمنان در دو بعد جریان سازی رسانه ایی و تخریب ظرفیتها، اضافه کرد : طرح مواردی خلاف واقع و هنجارشکن ، تهدیدی ست که بطور مستمر در شبکه های تبلیغاتی دشمنان در دو بعد رسانه و فضای مجازی فریاد زده می شود و تلاش دارد ظرفیتهای جامعه ی اسلامی را تحت تاثیر شبهات و چالشهایی قرار دهد که ملت بزرگ ایران در طول ۴۳ سال از تاریخ پر فراز و نشیب نظام اسلامی برای آن هزینه کرده و امروز در مسیر خودباوری و استقلال رسیده است.
امام جمعه ی رشت در بخش دیگری از سخنان خویش با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر نقش اثرگذار رسانه و فضای مجازی در سازندگی فرهنگی تاکید کرد: تغییر ذائقه ی فرهنگی نسل جدید، هدفی ست که امروز در قالب هجمه های شوم فرهنگی – رسانه ایی دشمنان دنبال می شود و این ضایعه می تواند بر تمام شئونات جامعه تاثیر گذار باشد.
وی در همین رابطه، بهره گیری مستمر و فراگیر از تریبونهای فرهنگ ساز جامعه اعم از دانشگاهها، حوزه های علمیه، منابر، تریبونهای اجتماعی، رسانه ها و فضای مجازی برای ترویج شاخص های فرهنگ ملی و دینی این سرزمین را ضروری دانست و افزود: تحقق این اولویت اساسی، مستلزم مشارکت جمعی آحاد مردم با دست اندرکاران فرهنگی ست.
استاندار نیز در این نشست سرفصلهایی از عمده ترین ظرفیتها و چالشهای فرهنگی جامعه ارایه داد و رسیدگی به اولویتهای متعدد و متنوع حوزه هایی چون: محیط زیست، سبک زندگی، فرهنگ اسلامی – ایرانی، ولایت پذیری، لزوم مسئولیت پذیری، پرهیز از تجمل گرایی و تحقق وحدت ملی را مستلزم نقش پذیری و تعامل سازنده ی عموم شهروندان با متولیان و مسئولان دانست.
دکتر اسدالله عباسی بر لزوم تعامل و هم افزایی هرچه بیشتر حوزه های علمیه با دانشگاهها بر روی مسایل و چالشهای اساسی جامعه تاکید کرد و گفت: کرسی های آزاداندیشی و تریبونهای ازاد دانشجویی نیز از ظرفیتهای موثری ست که علاوه بر تسریع در روند نقش پذیری شهروندان، مطالبات عمومی را به مدیران اجرایی و متولیان حاکمیتی انتقال می دهد.
رضا ثقتی، دبیر شورای فرهنگ عمومی گیلان نیز دستور کار آخرین نشست امسال این شورا را نهایی کردن اولویتهای فرهنگی و اجتماعی استان برای تعیین نقشه ی راه فرهنگی استان در سال آینده عنوان کرد و گفت: در همین رابطه مجموع دیدگاهها و نکته نطرات اعضای ۲۳ گانه ی این شورا دریافت و برای اجرا در سال آینده، نهایی خواهد شد.
انتهای پیام/.