تأکید دکتر عباسی بر بکارگیری دانش روز در تولید برنج ؛ موسسه ی تحقیقات برنج کشور در رشت یکبار کاشت و چند سال برداشت…! استاندار گیلان گفت: برنج به عنوان یک محصول استراتژیک باید با دانش روز تولید شود. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ اسداله عباسی در بازدید از موسسه تحقیقات برنج […]
تأکید دکتر عباسی بر بکارگیری دانش روز در تولید برنج ؛ موسسه ی تحقیقات برنج کشور در رشت یکبار کاشت و چند سال برداشت…!
استاندار گیلان گفت: برنج به عنوان یک محصول استراتژیک باید با دانش روز تولید شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ اسداله عباسی در بازدید از موسسه تحقیقات برنج کشور با تأکید بر بکارگیری دانش روز در تولید برنج افزود: نتایج تحقیقات و پژوهش ها نباید صرفا در پژوهشگاهها بماند بلکه بکار گیری خروجی تحقیقات علمی برای ارتقاء کیفیت محصولات در مزارع ضروری است.
وی با اشاره به شرایط آب و هوایی پیش رو و نیز کمبود منابع آبی؛ استفاده بهینه از آب ، افزایش تولید در سطح، ارتقاء کمی و کیفی برنج و بینیاز شدن از واردات این محصول را مورد تأکید قرار داد.
استاندار با اشاره به اهمیت هوشمندسازی فعالیتهای مرتبط با کشاورزی گفت: موسسه تحقیقات برنج با انجام فعالیتهای علمی و تولید ارقام مختلف سازگار با دمای محیط و مصرف مناسب آب؛ میتواند گامهایی برای بالا رفتن بازده تولید و رسیدن به خودکفایی در این محصول بردارد.
استاندار گیلان با تأکید بر پررنگ شدن ارتباط بین دانش و تولید افزود: در کنار بکارگیری دانش کشاورزی، دستگاهها و نهادهای متولی باید برای حمایت از کشاورزان، ارائه تسهیلات، تهیه کود مناسب و نیز خرید توافقی محصولات کشاورزی و بیمه آنها اقدامات لازم را انجام دهند.
تجاری سازی محصولات کشاورزی، سرعت بخشی به تولید دستآوردهای علمی، تبدیل کشاورزی سنتی به مدرن، مکانیزاسیون همه بخش های تولید برنج از دیگر مواردی بود که دکتر عباسی بر آنها تأکید کرد.
رئیس موسسه برنج کشور نیز ارقام گیلار، طلوع، کیان و ستایش را آخرین ارقام برنج معرفی شده توسط این موسسه عنوان کرد و گفت: در ارقام جدید علاوه کیفیت و پخت مناسب برنج، به موضوع تحمل به خشکی هم توجه شده تا در شرایط کم آبی کشاورزان با مشکلات کمتری روبرو شوند.
مریم حسینی افزود: موسسه برنج کشور در آخرین بررسی های خود درحال تحقیق بر روی نوعی برنج است که با یکبار کاشت آن بتوان برای چند سال برنج برداشت کرد.
انتهای پیام/.