نخستین همایش ملی ارتقاء سلامت و تعالی خانواده ی ایرانی امروز با هدف بررشی چالشها و راهکارهای بهبود و ارتقاء سلامت جامعه در رشت برگزار شد. دبیر علمی این همایش در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم گفت: از مجموع ۱۷۴ مقاله ی ارسالی به دبیرخانه ی این همایش ، ۸۵ مقاله برای […]
نخستین همایش ملی ارتقاء سلامت و تعالی خانواده ی ایرانی امروز با هدف بررشی چالشها و راهکارهای بهبود و ارتقاء سلامت جامعه در رشت برگزار شد.
دبیر علمی این همایش در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم گفت: از مجموع ۱۷۴ مقاله ی ارسالی به دبیرخانه ی این همایش ، ۸۵ مقاله برای ارایه بصورت سخنرانی و پوستر برگزیده شده اند که ۱۸ مورد آن سخنرانی صاحب نظرانی از دانشگاههای مختلف کشور بود.
دکتر معصومه ی پورمحسن همچنین به محورهای چهارده گانه ی نخستین همایش ملی ارتقاء سلامت و تعالی خانواده ی ایرانی اشاره و تصریح کرد: از مجموع این موارد، ۴ محور با سرفصلهایی چون ارتقاء سلامت جسمی از کودکی تا سالمندی،سلامت روانی و اجتماعی و تاثیر آن بر کیفیت زندگی ، ارتقاء سلامت معنوی و تاثیر آن بر تعالی خانواده و سلامت باروری در زمره ی محورهای اصلی همایش در نظر گرفته شده اند و ۱۰ محور فرعی هم به موضوعاتی از قبیل نقش باورها، عقاید و رفتار اجتماعی در سلامت خانواده، نقش آموزش و سواد سلامت در ارتقاء کیفیت زندگی و همچنین مهارتهای زندگی ونحوه ی بهره گیری از فن آوری های نوین در روند زندگی روزمره پرداخته است.
دکتر آسیه نمازی ، دبیر اجرایی این همایش نیز هدف از برگزاری آن را بررسی راهکارهای بهبود و ارتقاء سلامت جسمی ، روانی ، اجتماعی و معنوی جامعه عنوان کرد.
اضافه می کنم در این همایش سراسری که دانشگاه آزاد رشت میزبان آن بود، بیش از ۶۰ پژوهشگر و عضو هیات علمی از دانشگاههای مختلف کشور شرکت داشتند .
علیرضا صیداوی معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی گیلان نیز بر لزوم پایش علمی سلامت و تعالی خانواده ی ایرانی بر محور رصد تهدیدات و ظرفیتهای بالقوه تاکید کرد و گفت: داشتن جامعه ایی سالم مستلزم ساختن خانواده ایی متعالی ست و این مهم باید بطور مستمر در محافل علمی و دانشگاهی در اولویت قرار گیرد.
انتهای پیام/.