مدیر کل دامپزشکی گیلان امروز گفت : طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی تا پایان ماه مبارک رمضان در گیلان ادامه دارد . به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ هادی بابایی در همین رابطه افزود: با توجه به حساسیت کنترل و نظارت بهداشتی بر زنجیره تولید و […]
مدیر کل دامپزشکی گیلان امروز گفت : طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی تا پایان ماه مبارک رمضان در گیلان ادامه دارد .
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ هادی بابایی در همین رابطه افزود: با توجه به حساسیت کنترل و نظارت بهداشتی بر زنجیره تولید و تامین گوشت و فرآورده های خام دامی، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان (۵ اردیبهشت۱۴۰۲) همزمان با سراسر کشور تداوم خواهد داشت.
وی افزود : از ابتدای این طرح تاکنون ۶ هزار و ۳۴۱ مورد بازدید از اماکن عرضه فرآورده های خام دامی نظیر فروشگاه های عرضه گوشت و مرغ و رستوران ها انجام شده و بیش از ۵ هزار کیلوگرم گوشت و مرغ غیر بهداشتی از چرخه مصرف حذف و معدوم شد.
مدیر کل دامپزشکی گیلان در پایان اضافه کرد: در طرح تشدید نظارت بهداشتی، روزانه ۳۴ گروه ثابت و سیار بر نحوه عرضه فرآورده های خام دامی مراکز نظارت می کنند.
انتهای پیام/.