دو جنگ اوکراین و غزه نشان میدهد که همچنان استفاده از سلاحهای کشتار جمعی محور سیاستهای آمریکاست و هیچ تغییری در تفکرات ضد بشری سران این کشور ایجاد نشده است. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم به نقل از نورنیوز؛ طوفان الاقصی و دفاع مشروع ملت فلسطین در حالی بار دیگر افکار عمومی جهان […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم به نقل از نورنیوز؛ طوفان الاقصی و دفاع مشروع ملت فلسطین در حالی بار دیگر افکار عمومی جهان را به خود مشغول ساخته که در کنار تقلای غربیها برای نجات رژیم صهیونیستی از فروپاشی و گسترش دامنه شکستهایش، رفتارهای آمریکا نشان از سوء استفاده از جنگ غزه برای پنهانسازی تهدیدات جدید خویش علیه امنیت جهان دارد.
پنتاگون روز دوشنبه اعلام کرد که در صورت تصویب کنگره و تخصیص بودجه، بمب اتمی گرانشی جدیدی خواهد ساخت که ۲۴ برابر قویتر از بمبهایی است که در جنگ جهانی دوم بر سر ژاپنیها فرود آمده است.
گزارش تحقیقاتی مشترک دو موسسه «آسان» برای مطالعات سیاسی و «رند کورپ» (Rand Corp) نیز که دوشنبه منتشر شد، اعلام کرد؛ کره جنوبی و ایالات متحده باید حدود ۱۰۰ سلاح هستهای تاکتیکی آمریکا را برای حمایت از امنیت سئول در برابر تهدیدات رو به رشد کره شمالی مدرن کنند.
در گزارش مذکور همچنین آمده؛ روند متوالی چهار مرحلهای برای ارسال تسلیحات هستهای ایالات متحده به کره جنوبی و تحت فشار قرار دادن پیونگ یانگ برای متوقف کردن برنامه تسلیحات هستهای خود همچنین شامل ساخت انبار جدید تسلیحات هستهای تاکتیکی آمریکا در کره جنوبی و استقرار تمام یا بخشی از این تسلیحات روی زیردریایی مجهز به موشک بالستیک آمریکاست که در اقیانوس آرام برای هدف قرار دادن کره شمالی عمل میکند.
از آن سو؛ در ادامه افشای برنامههای بیولوژیک آمریکا، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه که به چین سفر کرده، طی سخنرانی در دهمین نشست «انجمن شیانگشان پکن» گفت: دولت و ارتش آمریکا در حال تسریع فعالیتهای بیولوژیک نظامی در بخشهای مختلفی از جهان، شامل اوکراین هستند.
وزیر دفاع روسیه توضیح داد: «فعالیتهای بیولوژیکی نظامی آمریکا در حال افزایش است که در آن شبکه کاملی از آزمایشگاهها در سنگاپور، تایلند، کامبوج و کره جنوبی مستقر شدهاند و چنین آزمایشگاههای آمریکایی در اوکراین با کمک کشورهای اروپایی که امروز به دنبال پیوستن به سازوکارهای آسهآن پلاس هستند، فعالیت کرده و میکنند.»
مجموع تحرکات هستهای و بیولوژیک آمریکا در شرق آسیا با ادعای حمایت از متحدان در برابر چین و کره جنوبی در حالی صورت میگیرد که نگاهی به کارنامه آمریکا از جنگ جهانی دوم و جنگ ویتنام گرفته تا جنگ بوسنی و اشغال افغانستان و عراق بیانگر استفاده آمریکا از سلاحهای بیولوژیک و هستهای است که به نسلکشی و جنایت علیه بشریت منجر شده است.
هر چند سران آمریکا مدعی هستند که این اقدامات در گذشته صورت گرفته و نباید گذشته را به حال و آینده نسبت داد، اما رفتارهای عملی آمریکا در عصر حاضر واهی بودن این ادعا را نشان میدهد.
در جنگ اوکرین علاوه بر اینکه آزمایشگاههای آمریکا در حال تولید ویروسها و تسلیحات بیولوژیک هستند، آمریکا و انگلیس اقدام به ارسال تسلیحات آغشته به اورانیوم ضعیف شده کردهاند که بر اساس گزارشهای رسمی، فاجعه انسانی و زیست محیطی را رقم خواهد زد.
در جنگ اخیر غزه نیز آمریکاییها در حالی تمام قد در کنار رژیم صهیونیستی قرار گرفته و جنایات وحشیانه آنها در غزه را دفاع از خود عنوان میکنند که گزارشهای نهادهای بینالمللی بیانگر استفاده این رژیم از بمبهای فسفری و گازهای سمی علیه ساکنان غیر نظامی غزه است.
به عبارت دقیقتر؛ میتوان گفت که دو جنگ اوکراین و غزه نشان میدهد که همچنان استفاده از سلاحهای کشتار جمعی محور سیاستهای آمریکاست و هیچ تغییری در تفکرات ضد بشری سران این کشور ایجاد نشده است.
در این میان نکته قابل توجه نوع رفتار نهادهای نظارتی همچون سازمان ملل و آژانس بینالمللی انرژی اتمی و مدعیان امنیت بینالملل همچون اتحادیه اروپاست که در برابر توسعهطلبی و تهدیدات هستهای و بیولوژیک آمریکا سکوت کردهاند.
بر اساس مفاد انپیتی، خلع سلاح هستهای و مقابله با تکثیر و تولید تسلیحات هستهای و شیمیایی از وظایف آژانس است، حال آنکه استانداردهای دوگانه و رفتار سیاسی آژانس موجب افزایش این تسلیحات شده است.
رفتارهای آمریکا در اوکراین و غزه و نیز پایبند نبودن رژیم صهیونیستی به هیچ کدام از قوانین جهانی که در جنگ غزه بار دیگر نمود عینی آن آشکار شد، لزوم اجماع جهانی برای خلع سلاح هستهای دارندگان سلاح اتمی را نشان میدهد.