مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گیلان امروز در همایش تبیین شناختی الگوی گردشگری ایرانی اسلامی گفت:گیلان به دلیل داشتن اماکن مذهبی و دارا بودن بیش از ۹۴۰ امامزاده و بقاع متبرکه پتانسیل خوبی برای گردشگری مذهبی دارد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ دکتر ولی جهانی در همین رابطه تصریح […]
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گیلان امروز در همایش تبیین شناختی الگوی گردشگری ایرانی اسلامی گفت:گیلان به دلیل داشتن اماکن مذهبی و دارا بودن بیش از ۹۴۰ امامزاده و بقاع متبرکه پتانسیل خوبی برای گردشگری مذهبی دارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ دکتر ولی جهانی در همین رابطه تصریح کرد: طبق آمار اوقاف، از مجموع ۹۴۰ بقعه ی متبرکه در گیلان، حدود ۶۸۰ بقعه ثبت شده اند که مجموع این بقاع ظرفیت مناسبی برای رونق صنعت گردشگری مذهبی در استان محسوب می شوند.
وی افزود: بیشتر اماکن تاریخی و باستانی در گیلان همانند تی تی کارونسرا ،برخی از آثار تاریخی در شهرک ماسوله و شهرهای دیگر استان متعلق به دوران اسلامی است.
زینب اختری معاون امور زنان و خانواده وزرات میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی گیلان هم در این همایش گفت: از مهمترین تاثیرات گردشگری دینی تبادل افکارو فرهنگ های مختلف در بین ادیان است و از طرفی هم صنایع دستی می تواند در رونق اقتصادی این نوع گردشگری موثر باشد.
مهدیه بد عضو هیات علمی دانشگاه هم در همایش تبیین الگوی شناختی گردشگری ایرانی اسلامی با بیان اینکه تنوع آیین های مذهبی میتواند تاثیر زیادی در جذب گردشگر داشته باشد گفت: آیین های مذهبی زیادی در کشور در ایام عاشورا و ماه رمضان برگزار می شود که اطلاع رسانی خوبی در این زمینه صورت نگرفته است و حتی افراد داخل کشور هم در بسیاری از موارد از این آیین ها بی اطلاعند.
در حاشیه این همایش نمایشگاه پوشاک ایرانی اسلامی و غذاهایی که در اعیاد و مناسبت های مذهبی سرو می شود برگزار شد .
انتهای پیام/.