رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز در نشستی که به مناسبت بزرگداشت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار در رشت برگزار کرده بود، با قدردانی از تلاشهای خستگی ناپذیر اهل قلم و دست اندرکاران رسانه ایی استان بر لزوم حمایت از فعالان فرهنگی – رسانه ایی استان تاکید کرد و افزود: خبرنگاران پرچم داران عرصه اطلاع رسانی […]
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز در نشستی که به مناسبت بزرگداشت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار در رشت برگزار کرده بود، با قدردانی از تلاشهای خستگی ناپذیر اهل قلم و دست اندرکاران رسانه ایی استان بر لزوم حمایت از فعالان فرهنگی – رسانه ایی استان تاکید کرد و افزود: خبرنگاران پرچم داران عرصه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در جامعه بوده و علاوه بر افزایش سطح سواد سلامت جامعه در استقرار بهداشت عمومی و نظارت بر آن نیز سهم هستند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ دکتر محمدتقی آشوبی در ادامه گزارشی از عمده ترین تلاشها و دستاوردهای حوزه ی سلامت گیلان ارایه کرد و افزود: در دولت سیزدهم ۲۹۶ تخت به مراکز درمانی و بیمارستانی استان افزوده شده است.
وی همچنین اضافه کرد: خیران سلامت تاکنون هزار میلیارد تومان به سرمایه های نظام سلامت افزوده اند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین با اشاره به نقش خیران سلامت در بهبود و توسعه ی زیرساختهای پزشکی و درمانی گیلان، از تداوم حضور خیران در نظام سلامت خبر داد و تصریح کرد: با اعتمادسازی و تقویت امید، تاکنون خیران زیادی به نظام سلامت استان پیوسته اند که نتیجه ی اینکار افزوده شدن بیش از هزار میلیارد تومان به سرمایه های نظام سلامت استان است.
دکتر محمدتقی آشوبی افزود: گیلان استانی با جمعیتی بالغ بر دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است که با چالش هایی نظیر سالمند بالا، کاهش موالید، کاهش ازدواج و افزایش طلاق مواجه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ادامه از فعالیت یک هزار و ۳۴۳ پزشک، سه هزار و ۷۳۷ پرستار، ۸۵۵ ماما و بالغ بر ۶ هزار نفر از پیراپزشکان در استان خبر داد و گفت: علاوه بر این، حدود ۵۳۰ هیئت علمی با حدود ۶ هزار دانشجو نیز در این دانشگاه فعالیت دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خویش، از طرح توسعه آتی تخت های بیمارستانی در گیلان خبر داد و گفت: با بهره برداری از بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی سایت لاکان و افزایش تخت در بیمارستان شهید بهشتی انزلی دستکم بیش از ۵۰۰ تخت درمانی به گیلان اضافه میشود اما همچنان با متوسط کشوری گیلان فاصله دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از احداث بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی در گیلان خبر داد و گفت: موافقت احداث این بیمارستان از مقام عالی وزارت بهداشت گرفته شده و در بودجه نیز دارای ردیف اعتباری است.
دکتر آشوبی با تاکید بر اینکه بهرهبرداری از بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی در مجتمع دانشگاهی لاکان رشت یکی از مهمترین مطالبات نظام سلامت استان است، تصریح کرد: در جهت تحقق این امر مهم دانشگاه علوم پزشکی گیلان به عنوان دستگاه بهرهبردار از هیچ کوششی دریغ نکرده و پیگیریهای ملی و استانی را جهت اتمام و افتتاح آن انجام داده است.
وی از جهش های صورت گرفته در نظام آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد و افزود: کسب اعتبار سه ساله دانشکده پزشکی رشت، موافقت وزارت بهداشت با راهاندازی رشته «شبیهسازی و مصورسازی در علوم پزشکی» در گیلان و تأیید اعتبار سه ساله وزارت بهداشت بر دانشکده دندانپزشکی گیلان و راهاندازی دو رشته کارشناسی ارشد پرستاری در گیلان از جمله این اقدامات است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از توسعه و تجهیز بیمارستان های استان به مجهزترین دستگاه های تشخیصی و پزشکی خبر داد و گفت: نصب و راه اندازی نخستین CTآنژیوگرافی و آنژیوگرافی در بیمارستان حشمت، MRI شهرستان های تالش، لاهیجان، لنگرود، رازی، نصب و راه اندازی CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور، رادیوتراپی جدید در رازی، رادیولوژی دیجیتال منجیل، نصب و راه اندازی میکروسکوپ چشمی دربیمارستان دکتر پیروز لاهیجان و بسیاری از موارد دیگر تنها بخشی از این اقدامات بوده است.
دکتر آشوبی همچنین از افتتاح مرکز شیمی درمانی سرپایی و تشخیص زودرس سرطان بندرانزلی و مرکز غربالگری سرطان تالش خبر داد.
دکتر اشوبی در پایان با اشاره به برگزاری چندین دوره از همایش های ملی و منطقه ای با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، گفت: برگزاری سمپوزیوم کشوری و تخصصی ارتقا آموزش علوم پزشکی و کاربرد فناوری مصور سازی، برگزاری همایش سه روزه اورژانس های جراحی، تروما و نقش پاراکلینیک با همکاری سازمان نظام پزشکی کشور، برگزاری کنگره دو روزه میان دوره ای انجمن جراحان عروق ایران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، برگزاری سمینار سالانه بیماریهای ریوی کشور در رشت، برگزاری پنجمین همایش ملی سالمندی در گیلان و برگزاری دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران در رشت از جمله این برنامه ها بوده است.