معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز در پیامی تاکید کرد: از مصرف غذاهای پرچرب و آماده پرهیز کنید. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ دکتر رضوانی که به مناسبت بزرگداشت هفته ی سلامت پیام می داد، امروز به عموم شهروندان توصیه کرد: برای حفظ سلامت خود و خانواده ها، بهتر است از […]
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز در پیامی تاکید کرد: از مصرف غذاهای پرچرب و آماده پرهیز کنید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ دکتر رضوانی که به مناسبت بزرگداشت هفته ی سلامت پیام می داد، امروز به عموم شهروندان توصیه کرد: برای حفظ سلامت خود و خانواده ها، بهتر است از مصرف غذاهای پرچرب و آماده پرهیز کنید.
وی با اشاره به خطرات مصرف نمک از خانواده ها خواست در هنگام پخت غذا تا حد امکان از نمک کمتری استفاده کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اهمیت مصرف انواع سبزیها و میوههای تازه افزود: مصرف روزانه سبزیهای تازه و ضدعفونی شده بصورت خام و یا به شکل بخارپز باعث تعادل وزن و سلامت دستگاه گوارش و پوست و مو می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به خطرات ناشی از اضافه وزن و چاقی گفت: برای رسیدن به وزن مناسب باید بین انرژی مصرفی (فعالیت بدنی) و انرژی دریافتی (حاصل از مصرف مواد غذایی) تعادل برقرار شود و بهتر است روزانه حداقل ۳۰ دقیقه ورزش کنید.
وی همچنین گفت: تاحد امکان نان و غلات مصرفی خود را از نوع سبوس دار انتخاب کنید.
مصرف شیر، ماست و پنیر کم چرب (کمتر از ۵/۲ درصد) را در برنامه غذایی روزانه افزایش دهید.
– برای جذب بهتر کلسیم تا حد امکان شیرساده (بدون هیچ افزودنی مانند کاکائو و شکر) مصرف کنید.
– برای پختن غذاها بیشتر از روشهای بخارپز و آب پز به جای سرخ کردن استفاده کنید.
– مواد غذایی را برای مدت طولانی حتی در یخچال و فریزر نگهداری نکنید.
انتهای پیام/.