مدیر درمان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز در جمع خبرنگاران از فعالیت بیش از ۳۷۰ مرکز سرپایی ترک اعتیاد در گیلان خبر داد و گفت: تمامی این مراکز مجوز فعالیت از دانشگاه علوم پزشکی استان دریافت کرده اند. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ دکتر فرهاد روشنفکر بر درمان قطعی معتادان در […]
وی در این نشست که به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، تصریح کرد: نقش خانواده ها در پیشگیری از اعتیاد فرزندانشان بی بدیل و غیر قابل انکار است.
مدیر درمان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در همین رابطه اضافه کرد: باید آموزش های آگاهی بخش و بیدارکننده از سوی جامعه به خانواده ها و از نهادخانواده به فرزندان که آینده سازان این جامعه هستند انتقال یابد.
دکتر روشنفر تاکید کرد که اعتیاد با مصرف تفننی و علامت سئوال آغاز می شود و به جایی می رسد که فرد قادر به ترک آن نخواهد بود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر آمار دقیقی از افراد دارای اعتیاد در جامعه وجود ندارد، افزود: دانستن آمار دقیق اعتیاد دردی از ما دوا نمی کند ؛ بلکه باید سطح آگاهی مردم از اعتیاد افزایش یابد؛ به گونه ای که همه مبلغ پیشگیری از اعتیاد شوند و در این باره احساس مسئولیت کنند.
وی در ادامه به فعالیت ۱۲ روانپزشک ، حدود ۵۰۰ پرستار و روانشناس در مراکز ترک اعتیاد تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد و گفت : این ظرفیت اکنون در بیش از ۳۷۰ مرکز ترک اعتیاد در سراسر استان فعالیت می کنند.
اضافه می کنم بنا به اظهار کارشناسان امر، آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد از تفریحات معمولی شروع می شوند و عملکرد نیروهای موثر و جوان را مختل می کنند که بروز یک اقتصاد معیوب ، جامعه ایی بیمار، یاس و افسردگی خانواده ها و کاهش تولید تنها بخشی از پیامدهای این عارضه ی شوم اجتماعی ست.