رییس دانشگاه فنی و حرفه ای گیلان امروز با تشریح برنامه های آموزشی و پژوهشی این دانشگاه برای نیل به دانشگاههای نسل چهارم گفت: مهارت افزایی در بستر شناخت اولویتها و نیازهای بازار و اشتغال آفرینی، رکن برنامه ریزی در این دانشگاه است. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم؛ دکتر رسول شمشادی امروز در […]
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای گیلان امروز با تشریح برنامه های آموزشی و پژوهشی این دانشگاه برای نیل به دانشگاههای نسل چهارم گفت: مهارت افزایی در بستر شناخت اولویتها و نیازهای بازار و اشتغال آفرینی، رکن برنامه ریزی در این دانشگاه است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم؛ دکتر رسول شمشادی امروز در یک نشست خبری، اهداف و برنامه های آموزشی و مهارتی دانشگاه فنی و حرفه ای استان را تشریح کرد و افزود: در حال حاضر بیش از ۹ هزار دانشجو در ۷ دانشکده ی فنی و حرفه ای استان در ۶۰ کد رشته ی تخصصی تحصیل می کنند و ۸۰ درصد دروس و سرفصلهای آموزشی این دانشگاه عملی و حرفه ایی ست.
وی همچنین رمز موفقیت دانشگاه فنی و حرفه ایی در اشتغال آفرینی و مهارت افزایی را تلاش مجدانه در راستای ارتباط با بخش تولید و صنعت دانست و با بیان اینکه طبق آخرین آمار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بیش از ۹۰ درصد از فارغ التحصیلان مقطع کاردانی این دانشگاه دارای شغل شده اند، اضافه کرد: برای گسترش این روند، تعامل با ۱۶ گروه انجمن صنعتی فعال در گیلان در دستور کار است.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای گیلان در ادامه از افتتاح نخستین مرکز رشد مهارتی در دانشکده ی شهید چمران رشت واقع در کیلومتر ۵ جاده ی لاکان خبر داد و افزود: با افتتاح این مرکز رشد مهارتی که در هفته ی پیش اتفاق افتاده، گیلان در زمره ی ۱۵ استانی قرار گرفته که مجوز داشتن مرکز رشد مهارتی را کسب کرده است.
دکتر شمشادی همچنین به تشریح نقش ۱۴۰ کارگاه و آزمایشگاه تخصصی این دانشگاه برای مهارت افزایی و حرفه آموزی دانشجویان فنی حرفه ایی استان پرداخت و اضافه کرد: برای توسعه ی فضای کارگاهی و آزمایشگاهی این دانشگاه، بهره گیری از ظرفیت خیران دانشگاه ساز ضروری ست و در همین راستا تشکیل مجمع خیران دانشگاه فنی و حرفه ایی گیلان در دستور کار و پیگیری قرار دارد.
وی در همین راستا افزود : نخستین آزمایشگاه تخصصی مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای گیلان در دانشکده ی شهید چمران رشت با حمایت دولت و یک خیر دانشگاه ساز راه اندازی شده، بطوریکه هزینه ی ساخت آن حدود ۵ میلیارد تومان برآورد می شود.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای گیلان در پایان سخنان خویش، تلاش برای راه اندازی کنسرسیوم های مشترک با صاحبان صنایع و صاحب نظران حوزه ی مهارتی را از برنامه های آتی این دانشگاه برشمرد و تصریح کرد : نیاز سنجی رشته های فنی و مهارتی جدید مطابق با نیاز جامعه و تدوین یک برنامه ی سه ساله با مشارکت اصناف و صنایع استان، برای راه اندازی دوره های کوتاه مدت در هزار رشته ی تخصصی، از دیگر برنامه هایی ست که تحقق عینی آن در دستور کار قرار دارد.
اضافه می کنم که در حال حاضر دو دانشکده ی فنی و حرفه ایی در شهرستانهای رشت و صومعه سرا فعال است و شهرستانهای انزلی، آستانه ی اشرفیه و لاهیجان هم هر کدام یک دانشکده ی فنی و حرفه ایی دارند و مجموع این ۷ دانشکده با ۱۴۰۰ استاد و ۵۰ عضو هیات علمی، به تعلیم و مهارت بیش از ۹ هزار دانشجو در دو مقطع کاردانی و کارشناسی می پردازند.
انتهای پیام/.