برپایی نشست شورای برنامه ریزی استان با هدف بررسی روند تخصیص اعتبارات سال گذشته و تاملی بر بودجه ی امسال گیلان در دو بخش هزینه ایی و تملک دارایی. استاندار : اعتبارات هزینه ایی استان در سال گذشته ۹۹ درصد تخصیص یافته که حدود ۱۶۰ درصد بیشتر از سال ۹۹ است. به گزارش پایگاه خبری […]
برپایی نشست شورای برنامه ریزی استان با هدف بررسی روند تخصیص اعتبارات سال گذشته و تاملی بر بودجه ی امسال گیلان در دو بخش هزینه ایی و تملک دارایی.
استاندار : اعتبارات هزینه ایی استان در سال گذشته ۹۹ درصد تخصیص یافته که حدود ۱۶۰ درصد بیشتر از سال ۹۹ است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ دکتر اسدالله عباسی در این نشست کل اعتبارات هزینه ایی تخصیص یافته به گیلان را در سال ۱۴۰۰ ، هزار ۸۰۷ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این رقم بطور دقیق ۹۸/۶ درصد اعتبارات ابلاغی این بخش بوده است.
رییس شورای برنامه ریزی گیلان همچنین مجموع اعتبارات تملک دارایی های گیلان از محل منابع ۷ گانه ی آن را ۹۱۳ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در این بخش منبع تملک استانی اعتبارات، ۲۵۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بوده که با ۱۵ درصد رشد، بالاترین تخصیص منابع ۷ گانه ی اعتبارات حوزه ی تملک دارایی های گیلان را به خود اختصاص داده است.
وی در ادامه اعتبارات جاری استان در سال ۱۴۰۱ را هزار و ۵۴ میلیارد تومان اعلام کرد و اضافه کرد: این رقم ۳/۸ درصد از کل اعتبارات جاری کشور است که در مقایسه با سال قبل ۲۳/۴ درصد رشد را نشان می دهد.
استاندار در ادامه با تشریح اعتبارات عمرانی گیلان از بند ۱۰ جیم بودجه ی سال ۱۴۰۱ گفت: این بخش از اعتبارات ۲ هزار و ۶۹۵ میلیارد تومان درنظر گرفته شده که نسبت به لایحه ی بودجه ی امسال بیش از ۶ درصد رشد داشته است.
دکترعباسی در بخش دیگری از سخنان خویش بر ضرورت پیگیری مجدانه ی مجموع مدیران دستگاههای اجرایی استان برای جذب هرچه بیشتر اعتبارات طرحهای ملی و بودجه های متمرکز ملی تاکید کرد و افزود: بهره گیری از ظرفیت نمایندگان مجلس برای تحقق عینی پیگیری ها در این بخش انکار ناپذیر است.
استاندار همچنین خطاب به برخی از دست اندرکاران شهرستانی حوزه ی پیگیری و جذب اعتبارات عمرانی گیلان گفت: هرگونه بی دقتی یا اظهار نظر غیرکارشناسانه در خصوص اختصاص ، تخصیص یا تصویب اعتبارات حوزه ی توسعه و عمران استان می تواند شبهاتی را در اذهان عمومی ایجاد کند که به اعتماد عمومی آسیب وارد نماید.
در ادامه ی این نشست آقایان احمد دنیامالی، نماینده ی بندر انزلی، سید علی آقازاده از نمایندگان رشت و رسول فرخی نماینده ی لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی هر یک در سخنانی بر لحاظ ظرفیتهای مربوط به آمایش سرزمینی در روند تخصیص اعتبارت، تلاش برای جذب اعتبارات نقدی دولت و پرهیز از پذیرش اسناد خزانه، ارایه ی اطلاعات دقیق دستگاهها به نمایندگان مجلس برای تسهیل در روند پیگیری ها در سطوح ملی و لزوم تشکیل کارگروه نظارت بر اجرا در حوزه ی تخصیص بودجه های شهرستانی ارایه کردند.
خانم شراره کاووسی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان نیز در گزارشی با اشاره به روند تخصیص اعتبارات هزینه ایی و عمرانی سال ۱۴۰۰ ، شرایط تخصیص سال گذشته را با توجه به محدودیت های مالی دولت رضایتبخش عنوان کرد و گفت: انتظار می رود در سال جدید که دولت شرایط بهتری برای اختصاص منابع اعتباری دارد، بتوان زمینه ی جذب حداکثری اعتبارات پیش بینی شده و ابلاغی را در بستر تسریع در روند توسعه فراهم نمود.
نویسنده ی خبر: سکینه کلاچاهی ثابت ، تحریریه ی پیک قلم
انتهای پیام/.