سی و هفتمین نشست شورای حفظ آثار و نشرارزشهای دفاع مقدس و چهل و یکمین نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گیلان در محل مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان. نشستی به ریاست استاندار و همراهی مجموع متولیان و دست اندرکاران. بررسی راهکارهای ترویج فرهنگ نشات گرفته از حماسه های انسان ساز ۸ سال مقاومت […]
سی و هفتمین نشست شورای حفظ آثار و نشرارزشهای دفاع مقدس و چهل و یکمین نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گیلان در محل مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان. نشستی به ریاست استاندار و همراهی مجموع متولیان و دست اندرکاران. بررسی راهکارهای ترویج فرهنگ نشات گرفته از حماسه های انسان ساز ۸ سال مقاومت ملی مردم ایران مقابل تجاوز دشمن. فرهنگی که اشاعه ی آن، برای حرکت در مسیر اعتلای این سرزمین و تحقق تمدن نوین اسلامی امری گریزناپذیر است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ استاندار در این نشست، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه را مستلزم تولید آثارفاخر فرهنگی دانست و افزود: تکمیل مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان بهترین ظرفیت برای ترویج فرهنگ ایثار و شهارت به نسل آینده ساز درجامعه است.
دکتر عباسی اضافه کرد: مرکز فرهنگی دفاع مقدس فرصتی ارزشمند برای تبیین و تشریح ارزشهای جهاد و شهادت است و باید با تلاش مجدانه از ظرفیتهای مردمی برای تکمیل و تقویت این مرکز فرهنگی بهره گرفت.
وی همچنین وحدت رویه و تعامل و هماهنگی مجموع دستگاههای اجرایی استان را برای تامین و توسعه ی زیرساختهای این مرکز خواستار شد.
مهرداد گودرزوند چگینی ، رییس مجمع نمایندگان گیلان نیز با اشاره به کسب رتبه ی دوم مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان در حوزه ی جمع آوری آثار و خاطران جامعه ی ایثارگری گیلان گفت: مجموع دستگاههای اجرایی گیلان باید در راستای تقویت این مرکز، از محل یک درصد بودجه ی فرهنگی در اختیار خود را به این امر مهم اختصاص دهند.
سردارحمید دامغانی ، فرمانده سپاه قدس گیلان هم از تلاشهای انجام شده برای راه اندازی و توسعه ی مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان را قدردانی کرد و افزود: برنامه ریزی برای بهره گیری بهینه از ظرفیتهای این مرکز گامی موثر برای پیوند نسل امروز و آینده ساز کشور با ارزشهای انقلاب و دفاع مقدس است.
سرهنگ حسن حبیبی ، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان نیز از تهیه و تدوین ۳۴۰ عنوان کتاب مرتبط با تاریخ شفاهی دفاع مقدس و خاطرات خانواده های معزز شاهد و ایثارگر در استان خبر داد و گفت: از ۳۰ هزار پیشکسوت دفاع مقدس استان از برنامه های فرهنگی امسال است.
محمدرضا داوطلب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان نیز در این نشست برنامه های پنجگانه ی شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان در ابعاد برگزاری اجلاسیه های مرتبط با دومین کنگره ی شهدای گیلان، هدف گذاری برای برپایی ۲ هزار یادواره ی شهید در سراسر استان، ویژه برنامه ی سالروز ورود آزادگان به میهن و یادواره ی سردار شهید مرتضی حسین پور شلمانی تشریح کرد.
در ادامه ی این نشست از ۲۰ جلد کتاب جمع آوری شده از خاطرات شهدا، پیشکسوتان، خانواده های معزز شاهد و ایثارگر و آثار نظم و داستانی برگرفته از حماسه های دفاع مقدس رونمایی شد.
گیلان بیش از ۳۰هزار ایثارگر، ۸ هزار شهید، ۲ هزار و ۶۵۵ آزاده و حدود ۲۲ هزار جانبازدفاع مقدس دارد و پیگیری فازهای چهارگانه ی مرکز فرهنگی دفاع مقدس گیلان در راستای پاسداشت و ماندگاری رشادتهای این سرمایه های ارزشمند و کم نظیر در حال پیگیری ست.
انتهای پیام/.