استاندار امروز در نشست ستاد تنظیم بازار تاکید کرد: نرخ تورم در گیلان دو درصد پایین تر از میانگین کشوری ست و نظارت مستمر بر بازار می تواند این شرایط را در راستای دفاع از حقوق مصرف کنندگان پایدار نماید. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ دکتر اسدالله عباسی امروز نرخ تورم […]
استاندار امروز در نشست ستاد تنظیم بازار تاکید کرد: نرخ تورم در گیلان دو درصد پایین تر از میانگین کشوری ست و نظارت مستمر بر بازار می تواند این شرایط را در راستای دفاع از حقوق مصرف کنندگان پایدار نماید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ دکتر اسدالله عباسی امروز نرخ تورم در گیلان را با استناد به جدیدترین آمارهای مرکز آمار ایران ۴۴/۷ درصد اعلام کرد و افزود: میانگین کشوری در این حوزه ۴۶/۷ درصد است و گیلان در زمره ی ۴ استان برتری ست که توانسته بیشتری بهبود عملکرد را در حوزه ی مهار تورم داشته باشد.
وی همچنین بر لزوم پایش و نظارت مستمر و هدفمند بازارهای گیلان در آستانه ی بازگشایی مدارس تاکید کرد و افزود: این نظارتها بویژه در حوزه ی تثبیت قیمت انواع کالاهای داساسی ، البسه ی دانش آموزان و لوازم التحریر باید بیش از دیگر حوزه ها خود را نشان دهد.
نماینده ی عالی دولت در ادامه کارآیی در روند نظارتها و ارزیابی عملکرد بازار را مستلزم اعمال بازرسی های نامحسوس دانست و تاکید کرد: گشتهای بازرسی دستگاههای مرتبط باید در بستر پایش نامحسوس به حصول نتایج مطلوب و دفاع از حقوق مصرف کنندگان منتهی شود.
استاندار همچنین با بیان اینکه نرخ فعلی برنج در بازار را قیمت واقعی آن و تامین کننده ی منافع شالیکاران نیست، سازمان جهاد کشاورزی گیلان را مکلف کرد با یک بررسی کارشناسانه هزینه ی تمام شده ی تولید برنج از مراحل کاشت، داشت ، برداشت را تا مرحله ی فرآوری در کارخانجات شالیکوبی استخراج نماید تا بتوان روند تثبیت نرخ برنج در بازار را براساس هزینه ی تمام شده عملیاتی نمود.
دکتر عباسی در بخش دیگری از سخنان خویش با اشاره به فرارسیدن اربعین حسینی و اعزام دهها هزار نفر از رائران گیلانی به کربلای معلی ، شرایط پشتیبانی و ایاب ذهاب زائران گیلانی را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: پس از پایان این مناسبت مهم مذهبی، شرایط برای ورود انبوهی از گردشگران به استان گیلان مهیا می شود که از این پس باید تدابیر لازم جهت تامین مایحتاج بازار در روزهای ورود گردشگر به گیلان اتخاذ شود.
مدیرکل صمت گیلان نیز در این نشست گزارشی از روند تثبیت بازارهای استان در حوزه ی کالاهای اساسی و ملزومات مرتبط با دانش آموزان و بازگشایی مدارس ارایه داد و اضافه کرد: برپایی نمایشگاههای عرضه ی لوازم التحریر و ملزومات مورد نیاز دانش آموزان و تشدید گشتهای بازرسی از بازار مهمترین برنامه ایی ست که در دهه ی پایانی شهریور ماه در دستور کار قرار می گیرد.
کیوان حسن پور لسکوکلایه ، مدیر تعاون روستایی گیلان نیز در این نشست گزارشی از روند خرید حمایتی برنج رسوب شده ی سال گذشته در استان ارایه داد و با بیان اینکه در حال حاضر از مجموع ۱۱۵ هزار تن برنج رسوب شده در انبارهای استان، کمتر از ۳۰ هزار تن باقی مانده ، تاکید کرد: اتمام خرید باقیمانده ی برنج رسوب شده ، مستلزم مساعدت بانکها برای تامین منابع خرید و همکاری با مراکز خرید تعاون روستایی و سازمان جهاد کشاورزی گیلان است.
انتهای پیام/.