شاخص کل هم وزن بورس نیز با افت ۹۲۴ واحدی در رقم ۵۳۷ هزار و ۸۷۰ واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) با کاهش ۳۳ واحدی در سطح ۲۳ هزار و ۷ واحد قرار گرفت. اما شاخص کل هم وزن فرابورس ۲۵۱ واحد رشد کرد و به رقم ۹۵ هزار و ۵۶ واحد رسیده است.
در پایان معاملات روز چهارشنبه، ۲۳۳ نماد رشد قیمت داشتند و ۴۲۲ نماد کاهش قیمت داشتند. به عبارت دیگر، ۳۶ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۶۴ درصد بازار افت قیمت داشتند.
نمادهای اثرگذار بر شاخصها
امروز نمادهای بزرگ بازار؛ فولاد، شستا، فملی، شبندر و شتران بیشترین تأثیر را در افت شاخص کل بورس داشتند و در مقابل نمادهای کچاد، رمپنا و اخابر بزرگان سبزپوش بازار بودند.
در فرابورس نیز نمادهای فغدیر، ارفع و زاگرس بیشترین تأثیر کاهنده را بر شاخص کل فرابورس گذاشتند و نمادهای کگهر، انتخاب و دماوند بیشترین اثر مثبت بر شاخص داشتند.
ارزش معاملات بازار
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به ۴۳ هزار و ۹۶۴ میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه ۲۹ هزار و ۴۲۰ میلیارد تومان بود که ۶۷ درصد از ارزش کل معاملات بازار را در این روز شامل می شود.
امروز ارزش معاملات خرد سهام نیز با افزایش ۸ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۱۰ هزار و ۲۳۸ میلیارد تومان رسید.
عرضه و تقاضای بازار
در معاملات چهارشنبه، ۷۰ نماد صف خرید داشتند و ۶۱ نماد با صف فروش مواجه بودند. ارزش صفهای خرید با افت ۵۰ درصدی به ۴۰۲ میلیارد تومان رسید و ارزش صفهای فروش نیز ۱۴ درصد افزایش یافت و ۳۳۲ میلیارد تومان بود.
در پایان معاملات نماد وبانک (شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی) با صف خرید ۹۰ میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای پایانی بازار قرار گرفت. پس از وبانک، نمادهای کساپا (شرکت سایپا شیشه) و فاذر (شرکت صنایع آذر آب) بیشترین صف خرید را داشتند.
در سوی دیگر در پایان معاملات نمادهای بزرگ خودروساز؛ خودرو و خساپا بیشترین صف فروش را داشتند و شستا، ذوب و بالاس دیگر نمادهایی بودند که بیشترین صف فروش را داشتند.