شهردار کومله با بیان اینکه جشنواره ملی بهارنارنج در این شهر فرصتی برای انسجام بخشی جامعه و تقویت اصالت طبیعی منطقه به شمار می رود، اضافه کرد: این جشنواره ی ملی ، عاملی برای رونق گردشگری، کارآفرینی و هویت بخشی فرهنگی و تاریخی نیز خواهد بود. منوچهر مهدیپور امروز در همین رابطه به تحریریه ی […]
دکتر مهدی پور در ادامه گفت: در روز نخست این جشنواره، سفره غذاهای سنتی و مسابقه آشپزی برگزار شد و بیش از ۵۰ غرفه لوازم صنایع دستی نیز در معرض عموم شهروندان و گردشگران قرار گرفت.
وی با بیان اینکه همچنین در روز نخست مسابقات شطرنج نیز در سالن ورزشی فاطمی برگزار شد، افزود: در این دوره از رقابتهای شطرنج ۲۲۰ شطرنج باز از کل کشور حضور داشتند که در پایان به نفرات برتر جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.
منوچهر مهدیپور با بیان اینکه پنج شنبه ۲۱ اردیبهشت روز دوم و اصلی برگزاری جشنواره بهار نارنج بود، تصریح کرد: در این روز که شاهد استقبال بیش از پنج هزار نفر از شهروندان و گردشگران بودیم گروههای هنری مختلف نیز به هنرنمایی پرداختند که خوشبختانه ساعات خوشی برای حضار رقم خورد.
وی با بیان اینکه جمعه ۲۲ اردیبهشت روز سوم و پایانی جشنواره ملی بهار نارنج کومله بود، تصریح کرد: در این روز نیز کشتی گیله مردی برنامهریزی شد که پهلوانانی از گیلان و مازندران حضور داشته و با هم به رقابت میپردازند.
شهردار کومله با بیان اینکه جشنواره بهار نارنج فرصتی است تا بتوانیم ظرفیتهای شهر کومله را معرفی و شور و نشاط جامعه را تقویت کنیم.
به گفته ی وی، آداب و سنن مرتبط با بهارنارنج در شهرستان لنگرود از قدمت دیرینه برخوردار است و یکی از اهداف اصلی برگزاری این جشنواره، معرفی خردهفرهنگهای مرتبط با این محصول در آئینهای سنتی مردم این منطقه و همچنین آشنایی هرچه بیشتر گردشگران با جاذبههای مختلف گردشگری استان گیلان است.
اضافه می کنم، بهار نارنج همان شکوفههای خوش عطر درختان نارنج است که شکوه و عطرش در فصل بهار ، بهشت چشم گردشگران میشود و در پاییز و زمستان، جای خود را به میوه نارنج میدهد. بهارنارنج خواص دارویی فراوانی دارد و احساس آرامش یکی از مهمترین خاصیتهای این گیاه به حساب می آید.