مدیرکل بیمه سلامت گیلان از نشان دار شدن ۵۴ بیمار صعبالعلاج در استان خبر داد ،که تحت پوشش این بیمه سلامت قرار دارند. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم : مدیرکل بیمه سلامت گیلان به مناسبت هفته بیمه سلامت در جمع خبرنگاران استان گفت: فلسفه نامگذاری بیمه سلامت برمیگردد به سوم آبان ماه ۱۳۷۳، […]
مدیرکل بیمه سلامت گیلان از نشان دار شدن ۵۴ بیمار صعبالعلاج در استان خبر داد ،که تحت پوشش این بیمه سلامت قرار دارند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم : مدیرکل بیمه سلامت گیلان به مناسبت هفته بیمه سلامت در جمع خبرنگاران استان گفت: فلسفه نامگذاری بیمه سلامت برمیگردد به سوم آبان ماه ۱۳۷۳، مصادف با سالروز تصویب قانون بیمه همگانی که طی این قانون دولت مکلف شد زمینه بیمه شدن برای آحاد مردم را فراهم کند.
دکتر محمود عاطف راد ضمن ارائه تاریخچه راهاندازی این بیمه اظهار داشت: از ابتدای تصویب (سال ۷۴) این سازمان با عنوان بیمه خدمات درمانی فعالیت را آغاز کرد و در سال ۹۱ به بیمه سلامت تغییر نام داد و گستره فعالیتی این بیمه نیز به مراتب بیشتر شد.
وی، سه هدف کلی این سازمان را توسعه پوشش فراگیر بیمه برای آحاد مردم، ارایه خدمات به لحاظ تعداد و عمق بیشتر و حفاظت مالی از بیمه شدگان عنوان کرد.
دکتر عاطف راد با بیان اینکه استان گیلان جمعیت۲ میلیون و ۵۲۰ هزار نفره دارد گفت: در آخرین آمار یک میلیون ۳۴۰ هزار ۷۰۸ نفر (۵۳ درصد) تحت پوشش بیمه سلامت هستند که از این تعداد بیش از یک میلیون و ۱۴۲ هزار نفر یعنی ۸۴ درصد بطور کاملا رایگان خدمات میگیرند.
وی ادامه داد: بیمه سلامت با ۱۹۷۵ مؤسسه قرارداد برای ارائه خدمات دارد که این مراکز اعم از مطب ها آزمایشگاهها، فیزیوتراپی ها، مراکز دیالیز، مراکز جراحیها و… می باشند.
وی گفت: بیمه سلامت، ماهیانه بطور متوسط ۷۴ میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی در رابطه با مراکز دانشگاهی پرداخت میکند و همچنین به بیمارستانهای غیر دانشگاهی و بیمارستانی چون رسول اکرم و نیروهای مسلح ماهانه یک و سه دهم میلیارد تومان، به مراکز خصوصی ۸/۵ میلیارد تومان، به داروخانه ۷۳ میلیارد تومان، به مطبهای پزشکی ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون، به مراکز پاراکلینیک و آزمایشگاهها ۱۰/۵ میلیارد تومان و به مراکز دیالیز نیز ۷ میلیارد و ۴۰۰ تومان که در مجموع ماهانه در گیلان بطور متوسط ۱۸۲ میلیارد تومان از اداره کل بیمه سلامت گیلان پرداخت میشود.
دکتر عاطف راد تصریح کرد: امروز هزینه بستری برای گروههای وابسته به کمیته و بهزیستی در گیلان که ۷۱ هزار نفر هستد در بیمارستانهای دولتی هزینه کاملا رایگان می باشد.
وی افزود: دهک های اول تا سوم هم به لحاظ هزینه بیمه شدن و هم هزینه بستری در بیمارستان دولتی رایگان پوشش داده میشوند و همچنین تمامی روستاییان و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر که حدود ۸۴۰ هزار نفر هستند و کودکان زیر ۷ سال نیز از هزینه بستری در بیمارستان دولتی به طور رایگان برخوردارند.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان به خدمات جدید در بخش سرپایی اشاره کرد و گفت: برای افراد تحت پوشش کمیته و بهزیستی فرانشیز از ۳۰ درصد به ۱۵ درصد کاهش پیدا کرده است.
وی همچنین از دیگر تعهدات جدید که از سال گذشته بطور غیر مستقیم برعهده بیمه سلامت گذاشته شد را تعرفه پرستاری عنوان کرد و یادآور شد: این تعرفه باید توسط هدفمندی یارانه ها پرداخت میشد به بیمه سلامت واگذار شد که در سال ۱۴۰۳ تعرفه و کارانه پرستاری ۱۳ میلیارد تومان به بیمارستان های دولتی و خصوصی پرداخت شده است.
مدیر کل بیمه سلامت گیلان عنوان کرد: در گیلان بیش از ۵۴ هزار بیمار صعب العلاج نشان دار شده اند که از خدمات این بیمه استفاده میکنند که در ۱۸ نوع از بیماریها، هزینه بستری و بیمه شدن آن در بخش، مراکز و بیمارستانهای دولتی نیز رایگان است.
وی در ادامه اضافه کرد: پرداخت ماهیانه به داروخانهها که توسط بیمه سلامت پرداخت میشود ۸۲ میلیارد تومان است که در واقع ۶/۸ دهم نسبت به مدت مشابه افزایش یافته.
وی همچنین در بخش بیمه روستایی و پزشکی خانواده گفت: بیش از ۸۴۲ هزار نفر از روستاییان و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفز تحت پوشش خدمات دریافت میکنند که این جمعیت با رعایت نظام ارجاع، هزینه های بستری شان رایگان است.
عاطف راد در بحث بیماران خاص یاد آور شد: پرداخت هزینه در بیمارستان دولتی در ۱۸ نوع بیماری رایگان، در بخش خصوصی ۷۰ تا ۸۰ درصد هزینه، در مواردی اعم از MRI، فیزیوتراپی و ویزیت این بیماران طبق بسته خدمتی در تعهد بیمه سلامت است.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان ادامه داد: هزینه شیمی درمانی و رادیوتراپی طبق تعرفه دولتی، تمام داروهای اصلی بیماران خاص از جمله MS، تالاسمی، هموفیلی و سایر بیماران این گروه، ۹۷ درصد داروهای سرطانی که طبق شیوه نامههای علمی ابلاغی در تعهد بیمه سلامت است بصورت صد در صدی رایگان است.
عاطف راد اذعان داشت: تا امروز برای بیماران خاص از زمان تاسیس یعنی از آبان ۱۴۰۱ تاکنون ۵۰۴ میلیارد تومان هزینه پرداخت کرده ایم.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان اظهار داشت: در استان دو مرکز خصوصی دیالیز داریم که بابت یک جلسه برای یک فرد دیالیزی حدود ۴ میلیون تومان به آن مرکز هزینه پرداخت میکنیم که بطور متوسط ماهانه حدود ۴۸ میلیون تومان میشود، اما بابت یک جلسه برای فرد دیالیزی در مراکز دولتی ماهانه ۲۴ میلیون تومان پرداخت میکنیم.
وی پرداخت کامل هزینه عمل پیوند کلیه بیماران دیالیزی را ۸۰ میلیون تومان، پرداخت صد درصد هزینه آمپول دیسفرال بیمار تالاسمی ماهانه ۱۲ میلیون تومان برای هر فرد و پرداخت هر بیمار هموفیلی ماهانه ۸۴ میلیون تومان عنوان کرد.
وی همچنین به خدمات در بخش ناباروری نیز اشاره کرد گفت: بیش از دو هزار ۸۰۵ زوج نابارور در استان نشان دار شده اند که تاکنون ۲۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تا خرداد ۱۴۰۳ هزینههای ناباروری در راستای جوانی جمعیت و فرزند آوری در گیلان پرداخت گردیده است.
انتهای پیام/.