دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، علائم و نشانه های فرد مبتلا به امیکرون را تشریح و درخصوص پیشگیری از این بیماری مطالبی را عنوان کرده است . به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز اعلام کرد : دوران نهفتگی بیماری کووید ۱۹ سویه امیکرون ، حدود ۳ تا ۱۴ […]
دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، علائم و نشانه های فرد مبتلا به امیکرون را تشریح و درخصوص پیشگیری از این بیماری مطالبی را عنوان کرده است .
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز اعلام کرد : دوران نهفتگی بیماری کووید ۱۹ سویه امیکرون ، حدود ۳ تا ۱۴ روز است و به طور متوسط ۴ تا ۵ روز پس از تماس با فرد مبتلا ، علائم آشکار می شود .
حدود ۸۱ درصد از بیماران مبتلا به کرووید ۱۹ به صورت بی علامت هستند یا علائم خفیف دارند.
انتقال ویروس از طریق ترشحات تنفسی از طریق سرفه ، عطسه یا صحبت کردن از فردی به فرد دیگر صورت می گیرد به همین دلیل رعایت فاصله فیزیکی حداقل ۲ متر و استفاده از تهویه مناسب و ماسک می تواند از شیوع این بیماری جلوگیری کند.
اگر امیکرون گرفتید چکار کنید :
از فعالیت شدید بدنی پرهیز کرده و در منزل استراحت کنید .
کشیدن نفس های آرام و عمیق و نوشیدن اندک اندک مایعات سرد و مصرف غذاهای سبک می تواند به کم کردن علائم این بیماری کمک کند.
غذای بیمار باید غنی از پروتئین ها ، ویتامین ها و املاح معدنی باشد .
مصرف میوه و سبزیجات تازه و لبنیات در دوران بیماری لازم است .
درصورت داشتن سرفه خشک ؛ استفاده از به دانه ، دمنوش بنفشه یا پنیرک ، جوشانده عناب ، ختمی ، انجیر و آویشن می تواند کمک کننده باشد.
در رفع سرفه خلط دار ؛ مصرف جوشانده عناب به همراه دارچین ، شیرین بیان یا آویشن می تواند موثر باشد.
در بهبود تنگی نفس ناشی از کووید ۱۹ ؛ مصرف خاکشیر ، دمنوش گلپر ، بخور عصار نعنا یا پونه و نیز ماساژ اسانس به پشت قفسه سینه و بالای لب یا روی کتف می تواند کمک کننده باشد.
در رفع تب ؛ مصرف عناب ، عرق بید مشک ، آب سیب و پاشویه با آب ولرم موثر است.
برای رفع ضعف و بیحالی ؛ مصرف عسل ، شیره انگور ، سیب و هویج ، قرار دادن پاها در آب گرم و نیز استفاده موضعی از روغن بابونه می تواند موثر باشد .
برای رفع بی اشتهایی ، تهوع و استفراغ ؛ استفاده از شربت انار و نعنا ، آب یا رب انار ، رب به ، آب سیب ، شربت زرشک ، زنجبیل با عسل یا روغن بادام شیرین خوراکی مفید است .
برای بهبود بدن درد ؛ مصرف دمنوش دارچین با عسل یا شکر ، ماساژ با روغن بابونه و بنفشه یا اسانس نعنا ، قراردادن پاها در آب ولرم ، زنجبیل با عسل یا روغن نادام شیرین خوراکی کمک کننده هستند.
درصورت بروز سردرد ؛ مصرف تخم گشنیز و نبات ، ماساژ ملایم پیشانی و ناحیه گیجگاهی با روغن بنفشه یا بابونه ، استشمام گلاب ، روغن یا اسانس گل سرخ می تواند کمک کننده باشد .
در رفع گلودرد ؛ غرغره سرم نمکی با اب نمک ولرم رقیق ، غرغره و خوردن دمنوش گل ختمی ، جوشانده پودر ریشه شیرین بیان و حریره بادام کمک کننده است .
از ماسک و دستکش استفاده شده دوباره استفاده نکنید .
۱۰ روز پس از شروع علائم بیماری و ۲۴ ساعت پس از بهبودی کامل علائم شامل تب ، سرفه و تنگی نفس از قرنطینه خارج نشوید.
برای پیشگیری از امیکرون چکار کنیم؟
مصرف شربت عسل و آب لیمو ، نارنج یا لیمو و زعفران ، زنجبیل ، دارچین ، سیر و پیاز ، فلفل سیاه و سیاهدانه ، دمنوش های بابونه ، نعنا ، آویشن ، زوفا ، چای کوهی ، سرخارگل و گل محمدی می تواند از ابتلا به امیکرون جلوگیری کند .
انتهای پیام/.