عضو شورای عالی حفاظت محیط زیست کشور در این نشست ادعای مرگ تالاب انزلی را غیر علمی توصیف کرد و گفت: تالاب انزلی در حال مرگ نیست و احیا آن نیازمند برنامهریزی صحیح است. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ دکتر مجید مخدوم افزود : برنامه احیا تالاب انزلی در چهار بخش […]
عضو شورای عالی حفاظت محیط زیست کشور در این نشست ادعای مرگ تالاب انزلی را غیر علمی توصیف کرد و گفت: تالاب انزلی در حال مرگ نیست و احیا آن نیازمند برنامهریزی صحیح است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ دکتر مجید مخدوم افزود : برنامه احیا تالاب انزلی در چهار بخش تعیین راهکار، تعیین سازمان تشکیلاتی، تعیین بودجه و زمانبندی انجام شدنی است .
وی اضافه کرد:مساحت تالاب انزلی در سالهای گذشته به دلیل بهره کشی از ۱۹ هکتار به ۱۰ هکتار تنزل یافته و با یک برنامه ریزی مدون و حساب شده می توان نقصانهای این بخش را جبران نمود.
دکتر جمشید منصوری اکولوژیست و پرنده شناس برجسته کشورمان نیز در این نشست گفت: برای نجات تالاب انزلی اول باید آن را حفظ کرد؛ زیرا متخلف در پیرامون تالاب زیاد است و برغم اینکه در سالهای گذشته بودجه زیادی برای تالاب هزینه شده ولی هیچ کاری برای احیا آن به ثمر ننشسته است!
دکتر جمشید منصوری اضافه کرد: این مسایل باعث شده تا تالاب بین المللی انزلی به دکانی برای سودجویی فرصت طلبان تبدیل شود.
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان نیز گفت: امروز ۴۷ سال از ثبت تالاب انزلی در کنوانسیون بین المللی رامسر می گذرد و با همه ارزشمندی تالاب، در حال حاضر ورود پساب های خانگی به داخل تالاب، بزرگترین چالش برای این پدیده ی کم نظیر طبیعی و محیط زیستی به حساب می آید…؟
رضا زمانی با اشاره به برنامه ۷ ساله احیای تالاب انزلی از سال ۹۹ گفت: مدیریت آبخیز، مدیریت رسوب و فاضلاب در این برنامه دیده شده و در این زمینه زیر کمیته هایی شکل گرفته است.
وی ابراز امیدواری کرد: در سالیان باقیمانده از این برنامه، روندی ایجاد شود که احیای تالاب انزلی سرعت بیشتری بخود بگیرد.
انتهای پیام/.