استاندار گیلان امروز در نشست قرارگاه عملیاتی ستاد کرونای استان: کنترل بیماری کرونا و ایجاد ثبات در روند مدیریت آن در بستر تجربیات ارزنده ی دو سال گذشته میسر شده است. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ دکتر اسدالله عباسی با اشاره به فراز و فرودهای ناشی از شیوع بیماری کرونا در دو […]
استاندار گیلان امروز در نشست قرارگاه عملیاتی ستاد کرونای استان: کنترل بیماری کرونا و ایجاد ثبات در روند مدیریت آن در بستر تجربیات ارزنده ی دو سال گذشته میسر شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ دکتر اسدالله عباسی با اشاره به فراز و فرودهای ناشی از شیوع بیماری کرونا در دو سال گذشته، تجربیات ارزشمند کسب شده در این مدت را برای ارتقا آمادگی عمومی در مواجه با امواج احتمالی مثمر ثمر دانست و افزود: مدیریت این بیماری در شرایط فعلی مرهون برنامه ریزی دولت برای تسریع در روند واکسیناسیون و ارایه ی دستورالعملهای بهداشتی ست که موجب شد تا با فرهنگ سازی و آگاهی بخشی عمومی روند مقابله با کرونا تسریع شود.
دکتر اسدالله عباسی همچنین با اشاره به ورود ۷ میلیون گردشگر نوروزی و ۳ میلیون گردشگر تعطیلات عید فطر به گیلان، کاهش همه گیری کرونا در استان را ناشی از تلاشهای مجدانه ی مجموعه ی دست اندرکاران بهداشتی و اجرایی استان دانست و تاکید کرد: با بهره گیری از تجربیات ارزنده ی دو سال گذشته ، رعایت دستورالعملهای بهداشتی و تزریق دوز سوم واکسن می توان از بروز موج های جدید جلوگیری و شیوع آن را مهار کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خویش با قدردانی از تلاشهای خستگی ناپذیر کادر بهداشت و درمان گیلان در ایام همه گیری کرونا، یاد شهدای سلامت استان بویژه شهیده نرجس خانعلی پور را گرامی داشت و نقش نیروهای بسیجی ، سپاهی و هلال احمر را در اجرای طرح غربالگری شهید سلیمانی، یاری رساندن به کادر درمان و تسریع در روند واکسیناسیون در گیلان ستود.
استاندار همچنین با اشاره به تلفات ۷۰۰ نفری کرونا در کشور پیش از روی کارآمدن دولت سیزدهم اضافه کرد: مردم عملکرد فداکارانه ی دولت را در روند مدیریت بیماری کرونا فراموش نخواهند کرد.
فرمانده ی قرارگاه عملیاتی ستاد ملی کرونای کشور نیز در این نشست با اشاره به احتمال بروز امواج جدید کرونا ، بر ضرورت پرهیز از عادی انگاری و داشتن آمادگی لازم برای پیشگیری و مهار این ویروس تاکید کرد و گفت: در روزهای اخیر امواج جدید کرونا در ۳۰ کشور جهان مشاهده شده که در پی عادی انگاری مردم و نادیده گرفتن پروتکلهای بهداشتی درگیر شده اند.
سردار محمد حسین سپهر همچنین زندگی عادی در کنار ویروس را متفاوت با عادی انگاری دانست و افزود: رعایت دستورالعملها در کانونهای تهدید از قبیل مراکز آموزشی، تجمعات، صنعت گردشگری و بازار می تواند زمینه ی عادی سازی زندگی روزمره در کنار ویروس را فراهم و از بروز هرگونه همه گیری پیشگیری کند.
وی همچنین با ارایه ی ارزیابی به عمل آمده از زیرساختهای بهداشتی ، آموزشی و درمانی گیلان گفت: برآوردی از عمده ترین نیازها و ضروریات زیرساختی استان در حوزه ی مقابله با کرونا به ستاد ملی ارایه می شود تا حمایتهای لازم از این استان به عمل آید.
دکتر ارسلان سالاری ، رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در گزارشی روند مقابله با امواج شش گانه ی کرونا در گیلان را از اسفند ۱۳۹۸ تا امروز تشریح کرد و با اشاره به تجربیات ارزنده حاصل از نقش آفرینان حوزه ی سلامت استان در این زمینه گفت: ارتقاء زیر ساختهای بهداشتی و درمانی گیلان اعم از تجهیزات هرچه بیشتر امکانات بیمارستانی، توسعه ی فیزیکی بیمارستانها و تسریع در روند اتمام طرح های نیمه تمام حوزه ی سلامت از اولویت هایی ست که در بستر حمایتهای ملی می تواند به ارتقاء آمادگی گیلان در مواجه با بیماری های همه گیر کمک کند.
انتهای پیام/.