معاون توسعه ی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری در رشت اعلام کرد: فعالیت بیش از ۹ هزار و ۲۰۰ شرکت دانش بنیان با حدود ۴۵۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی، نوید بخش ریل گذاری درست کشور در راستای ارتقاء و گسترش زیست بوم نوع آورانه است. به گزارش پایگاه خبری […]
معاون توسعه ی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری در رشت اعلام کرد: فعالیت بیش از ۹ هزار و ۲۰۰ شرکت دانش بنیان با حدود ۴۵۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی، نوید بخش ریل گذاری درست کشور در راستای ارتقاء و گسترش زیست بوم نوع آورانه است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ دکتر جواد مشایخ امروز در دیدار با جمعی از مدیران شرکت های دانش بنیان گیلان در رشت که با هدف بررسی عمده ترین مسایل و دغدغه های آنان در محل پارک علم و فن اوری گیلان برگزار شد، با استناد به آخرین آمارهای اخذ شده، تعداد شرکتهای دانش بنیان کشور را ۹ هزار و ۲۰۰ شرکت اعلام کرد و با بیان اینکه این شرکتها تاکنون ۴۵۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی داشته اند، اضافه کرد: پویایی و نقش آفرینی بهینه ی آنان در حوزه ی تجارت و صادرات، نوید بخش ریل گذاری درست کشور در راستای ارتقاء و گسترش زیست بوم نوع آورانه است.
وی همچنین ظرفیتهای گیلان در حوزه ی زیست بوم نوع آورانه را متنوع و متعدد عنوان کرد و افزود: در حال حاضر ۸۶ شرکت دانش بنیان در این استان فعالیت می کند که می تواند بیش از این افزایش یابد.
معاون توسعه ی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری در ادامه با تشریح نقش شرکتهای دانش بنیان به عنوان حلقه ی واسط صنعت و دانشگاه، افزود: سیاست دولت حمایت از ایده های نوین و خلاقانه است ، چراکه این سیاست می تواند علاوه بر رفع نیازهای جامعه در حوزه ی تکنولوژی و نوآوری ، از واردات غیر ضرور پیشگیری نموده و تراز تجاری کشور را به سوی صادرات بیشتر تغییر دهد.
دکتر مشایخ در ادامه با شنیدن برخی از دغدغه ها و درخواستهای مدیران شرکت های دانش بنیان گیلان ، به تبیین راهکارهای توسعه ی شرکتها و تسریع در روند تجاری سازی محصولات آن پرداخت و اضافه کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی کشور نیز فرصت خوبی ست که می تواند حمایت مالی از شرکتهای دانش بنیان را همراستا با ظرفیتهای پیش بینی شده در قانون جهش تولید به حصول نتایج مطلوب منتهی سازد.
دکتر عبدالله حاتم زاده ، رییس پارک علم و فن آوری گیلان نیز در این نشست عمده ترین چالش ها و موانع توسعه ی زیست بوم فن آورانه در استان را تشریح کرد و افزود: هدف گذاری برای افزایش ۸۶ شرکت دانش بنیان فعلی به حداقل ۲۰۰ شرکت ، از مهمترین اولویت هایی ست که در استان دنبال می شود.
در پایان این نشست، ۱۰ تن از مدیران شرکتهای دانش بنیان گیلان ضمن معرفی توانمندی های شرکت متبوع خود در حوزه ی نواوری های فن آورانه، شرایط پیچیده ی ساختار اداری برای بهره مندی از تسهیلات و اخذ مجوزهای لازم را از موانع توسعه ی زیست بوم نوع آورانه در استان برشمردند و خواستار رسیدگی به عمده ترین دغدغه شرکت های نوپای دانش بنیان در حوزه ی روند اخذ کارت بازرگانی، رفع مشکلات بیمه ایی و تخفیفات مالیاتی شدند.
انتهای پیام/.