موسسه تحقیقات برنج کشور ۲ رقم جدید «هستی و توکا» را به شالیکاران برای فصل زراعی معرفی کرد. رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور با اشاره به اینکه این ارقام در سال زراعی جدید در شالیزارهای استانهای گیلان ومازندران کشت میشوند، گفت: این ارقام جدید برنج «توکا و هستی» نامگذاری شده است. به گزارش پایگاه خبری […]
موسسه تحقیقات برنج کشور ۲ رقم جدید «هستی و توکا» را به شالیکاران برای فصل زراعی معرفی کرد.
رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور با اشاره به اینکه این ارقام در سال زراعی جدید در شالیزارهای استانهای گیلان ومازندران کشت میشوند، گفت: این ارقام جدید برنج «توکا و هستی» نامگذاری شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم؛ مریم حسینی با اشاره به اینکه رقم توکا، با داشتن کیفیت پخت خوب، زودرس، پاکوتاهتر از ارقام محلی است،افزود: این محصول حاصل ترکیب ارقام محلی و با هدف جایگزینی با رقم برنج محلی فعلی برای استانهای گیلان و مازندران توصیه شده است.
وی تصریح کرد: رقم هستی، هم حاصل پژوهش مشترک با پژوهشکده انرژی هستهای است، که این رقم با کیفیت بومی جز ارقام زودرس است و با هدف پایداری تولید در شرایط تغییرات اقلیمی بهویژه تنش خشکی معرفی شده است.
رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور گفت : مهمترین هدف از معرفی ارقام جدید، ایجاد تنوع در سبد ارقام برنج ایرانی است.
مریم حسینی افزود: هر چه ارقام جدید قابل دسترس کشاورزان متنوعتر باشد، امکان انتخاب رقم مناسب با سلیقه کشاورز و مصرفکننده بیشتر خواهد بود.
وی با بیان اینکه همه تلاشها برای معرفی ارقام منجربه افزایش تولید پایدار برنج ایرانی است افزود: همه ارقام در موسسه تحقیقات برنج کشور تحت نظارت موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال تولید و در اختیار تولیدکنندگان طبقات مادری و گواهیشده قرار میگیرد.
انتهای پیام/.