مسئول برگزار کننده ی هفتاد و چهارمین اجلاسیه ی مجمع مشورتی روسای شورای اسلامی مراکز استانها هدف از برگزاری آن را بحث و تبادل نظر در خصوص رصد چالشها و یافتن راهکارهای مدیریت بهینه ی شهری و ارتقاء بهره وری در روند ارایه ی خدمات به عموم شهروندان عنوان کرد و افزود: هفتاد و چهارمین […]
مسئول برگزار کننده ی هفتاد و چهارمین اجلاسیه ی مجمع مشورتی روسای شورای اسلامی مراکز استانها هدف از برگزاری آن را بحث و تبادل نظر در خصوص رصد چالشها و یافتن راهکارهای مدیریت بهینه ی شهری و ارتقاء بهره وری در روند ارایه ی خدمات به عموم شهروندان عنوان کرد و افزود: هفتاد و چهارمین اجلاسیه ی مجمع مشورتی روسای شورای اسلامی مراکز استانها فردا با حضور مقامات ملی و استانی و صدور بیانیه ی پایانی به کار خود پایان می دهد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم؛ محمدحسین واثق کارگرنیا افزود: در این اجلاسیه روسای شوراهای اسلامی تمامی شهرهای مراکز استان کشور و برخی از شهرداران شرکت دارند.
به گفته ی وی این اجلاسیه شامل چهار کارگروه تخصصی ست که هر یک سه دستور کار را به عنوان اولویت شهرداری های مراکز استانها پیگیری می کنند. از کارگروه توسعه و عمران شهری گرفته تا کارگروه حقوقی و اقتصادی، کارگروه فرهنگی و اجتماعی و در نهایت کارگروه سلامت، محیط زیست و خدمات شهری.
واثق کارگرنیا اضافه کرد: در این اجلاسیه موضوع پسماند به عنوان یک چالش اساسی در رشت که اثرات محیط زیستی آن به سراسر استان باز می گردند ، آسیب شناسی می شود تا زمینه ی بهره گیری از حمایتهای دولتی برای راه اندازی زباله سوز سراوان فراهم شود.
ابراهیم علیپور، دبیر هفتاد و چهارمین اجلاسیه ی مجمع مشورتی روسای شورای اسلامی مراکز استانها نیز از اولویت بخشی به ۱۲ موضوع کلان مدیریت شهری از جمله پسماند در این اجلاسیه خبر داد و گفت: با توجه به اینکه قانون ۱۰۸ ماده ایی شوراهای اسلامی اکنون در مجلس شورای اسلامی در حال بازبینی و اصلاح است و روند انتخاب شهردارو همچنین مدیریت نوین شهری در آن مورد تاکید قرار می گیرد ، این اجلاسیه می تواند پیشنهادات سازنده ی خود را در راستای اثرگذاری قانون جدید به دولت و مجلس ارایه نماید.
شهردار رشت نیز برگزاری چنین نشستهایی را برای بررسی و پایش عمده ترین مشکلات، چالشها و تهدیدات مدیریت شهری در دو بعد سخت افزاری و نرم افزاری ضروری دانست و پیشنهادات مندرج در بیانیه ی پایانی این اجلاس را برای هم افزایی بین دولت ، مجلس و تصمیم سازان و مدیران شهری راهگشا توصیف کرد.
اضافه می کنم، رسیدگی به معضل پسماند از موضوعات اساسی این اجلاسیه است که می تواند نقطه ی عطفی در روند بهره گیری از حمایتهای دولت برای احیای محیط زیست گیلان تلقی شود.