به گزارش پیک قلم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ ساعاتی پیش زمینلرزهای شدید استان هرمزگان را لرزاند. این زلزله در کرمان، کیش، مناطقی از استان بوشهر و جنوب استان فارس نیز احساس شده است. این زمینلرزه که در عمق ۱۸ کیلومتری زمین رخ داد، بسیار طولانی بوده و سبب وحشت مردم و تخریب شماری از خانههای قدیمی شده است.
بنا به این گزارش، دو زلزله پشت سرهم با فاصله ۱ دقیقه جنوب ایران را لرزانده است که نخستین زلزله ۶.۴ ریشتر در عمق ۱۸ کیلومتری و دومین زلزله ۶.۳ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری به وقوع پیوسته است.
آخرین وضعیت مناطق زلزلهزده استان هرمزگان
رئیس سازمان مدیریت بحران در تشریح آخرین وضعیت مناطق زلزلهزده استان هرمزگان گفت: خوشبختانه علیرغم دو زلزله همزمان با یک دقیقه ای فاصله ارزیابیهای اولیه نشان از عدم مشکلی جدی دارد. تاکید شده افرادی که نیاز اسکان موقت دارند در اختیارشان قرار گیرد
مردم هرمزگان تا ۲ روز احتیاط کنند
رئیس مرکز لرزهنگاری اعلام کرد: زلزله ۶.۴ ریشتری ممکن است یک پسلرزه ۶ یا ۵.۵ ریشتری هم داشته باشد. مطمئنا زمینلرزهای به شدت زلزله اصلی رخ نمیدهد اما لازم است که مردم احتیاط کنند.
امکانات سپاه برای کمک به مردم زلزلهزده بسیج میشود
سردار پاسدار اباذر سالاری فرمانده سپاه امام سجاد استان هرمزگان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سپاه استان آمادگی دارد تمام امکانات موجود خود را برای کمک به مردم زلزله زده بسیج کند.فرمانده سپاه امام سجاد استان هرمزگان گفت: مجموعه سپاه همواره آماده کمک رسانی به مردم در حوادث مختلف بوده و هم اکنون نیز این آمادگی وجود دارد.
سردار سالاری تصریح کرد: گروههای جهادی استان نیز اعلام آمادگی کردهاند برای کمک به مردم در هر منطقهای که نیاز باشد حضور یابند و به مردم کمک کنند.وی در پایان گفت: تمام بسیجیان استان خود را برای خدمت به مردم آماده کردهاند و از این ظرفیت برای کمک رسانی استفاده خواهد شد.
۲۷ مصدوم زلزله تاکنون
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اعلام کرد: تعداد مصدومین زمین لرزه هرمزگان به ۲۷ نفر رسیده که از این تعداد۱۴ نفر مرخص شدهاند.
ارزیابی کامل ۵۴ روستا
مهدی ولیپور رئیس سازمان امداد و نجات هلالاحمر با اعلام اینکه در منطقه فین، در مجموع ۱۳۷روستا وجود دارد که تاکنون ۵۴ روستا به صورت میدانی مورد ارزیابی قرار گرفتهاند، اظهار داشت: در این بازدیدها اطمینان کامل از سلامت مردم حاصل شد و خوشبختانه در این ۵۴ روستا مجروح خاصی نداشتیم و بیشتر خسارت ترکخودردگی دیوارها بود.
وی با بیان اینکه در برخی روستاهای کانون زلزله در حال تدارک اسکان اضطرای هستیم، افزود: مشکلی از بابت تامین آذوقه برای مردم نداریم و از مردم میخواهیم آرامش خود را حفظ کنند.
یک فوتی و ۱۱ مصدوم بر اثر زلزله ۶.۴ ریشتری
میعادفر، رییس سازمان اورژانس کشور: تاکنون جان باختن یک نفر و مصدوم شدن ۱۱ تن براثر زلزله امروز گزارش شده است.
پسلرزه ها در هرمزگان ادامه دارد
از عصر تاکنون ۷پس لرزه با قدرت های بالا هرمزگان را لرزانده است. پس لرزهها به ترتیب ۴ ریشتر در قلعه قاضی، ۴ ریشتر در قلعه قاضی، ۳ و ۹ دهم در فین شهرستان بندعباس، ۳ و ۴ دهم در بخش فارغان شهرستان حاجی آباد، ۴ و پنج دهم در بخش قلعه قاضی شهرستان بندرعباس، ۳ و ۵ دهم در فین و ۴ ریشتر در جزیره قشم اتفاق افتاده است.دو زمین لرزه به بزرگی ۶.۴ ریشتر و دیگری به بزرگی ۶.۳ ریشتر عصر امروز حوالی فین در استان هرمزگان را لرزاند؛ تاکنون پنج پس لرزه احساس شده است.
آخرین وضعیت آب، برق و گاز مناطق زلزلهزده
مدیرکل مدیریت بحران وزارت نیرو از آمادهباش تیمهای عملیاتی وزارت نیرو در مناطق زلزلهزده هرمزگان خبر داد و اعلام کرد: وضعیت شبکههای آب و برق در استان هرمزگان نسبتا پایدار است، تیمهای عملیاتی وزارت نیرو از لحظه وقوع حادثه در مناطق زلزلهزده این استان حضور یافته و مشغول فعالیت هستند که تا این لحظه ۵ پست برق وارد مدار شده است.
طبق گزارش دریافتی، این زلزله که در استان هرمزگان رخ داده منجر به خروج از مدار پنج پست برق شده که اکنون هر پنج پست برقدار شده است. با وارد مدار شدن فیدرهای فشارمتوسط قطع شده مشکل بهطور کامل برطرف خواهد شد. در حال حاضر تیمهای عملیاتی وزارت نیرو در منطقه حضور داشته و مشغول رفع مشکل قطعی برق هستند.
وقوع زلزله ۴.۵ ریشتری در حوالی قلعه قاضی
بزرگی: ۴.۵
محل وقوع: استان هرمزگان – حوالی قلعه قاضی
تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: ۱۴۰۰/۰۸/۲۳ ۱۷:۳۲:۵۴
طول جغرافیایی: ۵۶.۳۹
عرض جغرافیایی: ۲۷.۶۲
عمق زمینلرزه: ۱۲ کیلومتر
نزدیکترین شهرها:
24 کیلومتری قلعه قاضی (هرمزگان)
27 کیلومتری تخت (هرمزگان)
45 کیلومتری سرگز (هرمزگان)
دستور وزیر بهداشت برای آمادهباش دانشگاه های علوم پزشکی جنوب کشور
عین اللهی، وزیر بهداشت در تماس تلفنی با دانشگاه های علوم پزشکی استان های کرمان، بوشهر و فارس از آنها خواست با بسیج کلیه امکانات، برای ارائه خدمات به مصدومان احتمالی زلزله جنوب استان هرمزگان آمادگی کامل داشته باشند.
آخرین وضعیت مناطق زلزلهزده هرمزگان
مهدی دوستی استاندار هرمزگان با اشاره به وقوع زمین لرزه های ۶.۴ و ۶.۳ ریشتری در استان هرمزگان، اظهار کرد: مرکز این زلزله ها بخش فین بوده و تیم های ارزیاب به مناطق مختلف اعزام شده اند. وی ادامه داد: براساس ارزیابی صورت گرفته خسارت ها و آسیب هایی به منازل در بخش فین منازل وارد شده است.
استاندار هرمزگان افزود: با توجه به اینکه این زمین لرزه ها طولانی بوده، باعث وحشت مردم شده است که از مردم می خواهیم خونسردی خود را حفظ کنند.
دوستی تصریح کرد: بیمارستانها و مراکز درمانی و دستگاههای امدادی و مجموعه دستگاه های ستاد مدیریت بحران استان هرمزگان در حالت آمادهباش قرار دارند.
وی گفت: مشکلات پیش آمده در خصوص قطع برق و تلفن در برخی مناطق نیز در دست بررسی و رفع است.
بررسی آسیب احتمالی به تاسیسات آبفا
امین قصمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان هرمزگان با بیان اینکه تمامی اکیپ اتفاقات آبفا در سراسر استان به حالت آماده باش در آمده اند، اظهار داشت: تمامی تاسیسات تامین آب بندرعباس از جمله آبشیرینکن یکصد هزار متر مکعبی بندرعباس با ظرفیت کامل در مدار تولید هستند و مردم نگران تامین آب شرب خود نباشند.
به گفته قصمی، در برآوردهای اولیه مشخص شده که هیچ گونه آسیبی که موجب قطعی و خسارت جدی به تاسیسات شرکت آب و فاضلاب باشد، گزارش نشده و نگرانی بابت قطعی آب وجود ندارد.
به گفته وی در حال حاضر کارشناسان و اکیپ های اتفاقات و امداد با حضور در محل تاسیسات شهرها و روستاهای استان هرمزگان به ویژه شهرستان های بندرعباس قشم فین خمیر و میناب در حال بررسی حادثه احتمالی بروی تاسیسات آبفا هستند.
شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان هرمزگان نیز پس از وقوع زلزله شدید هرمزگان اطلاعیهای به شرح زیر منتشر کرد: با توجه به وقوع زمین لرزه نسبتا شدید در استان و احتمال وقوع پس لرزه، از هم استانیهای گرامی تقاضا میشود هنگام وقوع زلزله و پس از آن از قرار گرفتن در مجاورت شبکه و تاسیسات برق به شدت خودداری نمایند.
دستور رئیسجمهور در پی وقوع زمینلرزه جنوب ایران
آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی در جلسه هیئت دولت و پس از اطلاع از وقوع زلزله در برخی استانهای جنوبی کشور از تمام دستگاههای مسئول استان هرمزگان و همچنین در صورت نیاز استانهای همجوار و نیز وزارتخانههای مسئول خواست در اسرع وقت و با اولویت امدادرسانی، رسیدگی به وضعیت منطقه را پیگیری کنند.
رئیس جمهور همچنین از معاون اول خود خواست در سریعترین زمان ممکن با حضور در محل وقوع زلزله از نزدیک مسائل و مشکلات ناشی از آن را بررسی کند تا مردم احساس آرامش و امنیت داشته باشند و باطمینان پیدا کنند که امدادرسانی به موقع و به خوبی انجام میشود.
احتمال سونامی در منطقه کم است
ایرج روحی، رئیس پایگاه اطلاعات لرزهای مرکز لرزهنگاری مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران نیز در خبری با بیان اینکه این دو زلزله نزدیک به گسل «زاگرس بلند» بوده است و احتمال میرود که زمینلرزه اصلی در این استان بوده است، اظهار داشت: سابقهای ندارد که در این منطقه سونامی رخ دهد و احتمال اینکه در این منطقه سونامی رخ دهد، کم است.
وی افزود: اگر این زمین لرزه در دریای عمان بود، احتمال سونامی وجود داشت.
هنوز گزارشی از سونامی نداریم
محمدحسن قوسیان سخنگوی جمعیت هلالاحمر نیز در گفتوگویی با بیان اینکه هنوز در سطح اولیه زمینلرزه هستیم و مرکز زمینلرزه فعلا قشم گزارش شده است، اظهار داشت: نیروهای ارزیاب به منطقه اعزام شدهاند و بهعلت وقوع ۳ زلزله پشت سرهم مرکز زلزله بهصورت قطعی مشخص نشده است.
وی با بیان اینکه امیدواریم مرکز زمینلرزه در مناطق مسکونی نبوده باشد، ادامه داد: ۴ استان درگیر زلزله شدهاند. در زمینه سونامی نیز هنوز گزارشاتی مبنی بر وقوع سونامی گزارش نشده است.
ریزش و ترکخوردگی ساختمانها در بندرعباس
عزیزالله کناری فرماندار بندرعباس در پی وقوع زلزله جنوب ایران در تشریح جزئیات خسارات آن در بندرعباس اظهار داشت: ساختمانها دچار ترکخوردگی و ریزش اندک شدهاند.
وی افزود: برخی مناطق دچار قطعی برق و اینترنت شده است. تا این لحظه یک نفر فوت کرده است.
وقوع پنجمین زمینلرزه به قدرت ۳.۹ ریشتر در استان هرمزگان
پس از وقوع ۲ زلزله به قدرت ۶.۴ ریشتر، ۶.۳ ریشتر و ۲ زلزله به قدرت ۴ ریشتر، زمینلرزه دیگری به قدرت ۳.۹ ریشتر استان هرمزگان را لرزاند. گزارش مقدماتی این زمینلرزه به شرح ذیل است:
تاریخ وقوع زلزله: یکشنبه، ۲۳ آبان ۱۴۰۰ در ۱۶:۴۳:۱۵ (وقت محلی – تهران)
بزرگی زلزله: ۳.۹
عمق: ۱۱ کیلومتر
منطقه:
استان هرمزگان
فاصلهها:
29 کیلومتری فین، هرمزگان
41 کیلومتری قلعه قاضی، هرمزگان
44 کیلومتری فارغان، هرمزگان
اعزام گروههای ارزیاب به مناطق متأثر از زلزله در استان کرمان
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، ساعت ۱۵:۳۶ و ۱۵:۳۷ امروز دو زمین لرزه به بزرگی ۶.۴ و ۶.۳ استان هرمزگان را لرزاند. شدت این زمین لرزه به اندازهای بود که حتی در شمالی استان کرمان هم احساس شد.
مجید سعیدی مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان با بیان اینکه دو زمین لرزه استان هرمزگان بسیاری از نقاط استان کرمان را لرزاند، اظهار داشت: این زلزله حتی در نقاط شمالی استان کرمان هم احساس شد.
مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان با اشاره به اینکه به نهادهای ذیربط آمادهباش داده شده است، افزود: در حال حاضر تیمهای ارزیاب برای بررسی خسارات احتمالی این زمین لرزه به منطقه اعزام شدند.
رضا فلاح مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان نیز با اشاره به وقوع چند زمین لرزه پیاپی در استان هرمزگان اظهار داشت: نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر استان کرمان در شهرستانهای جنوبی و غرب در آمادهباش کامل هستند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان افزود: تیمهای ارزیاب خانههای هلال در شهرستانهای جنوبی و غرب استان کرمان در حال بررسی مناطق متاثر از زلزله هستند.
فرماندار قشم: تاکنون گزارشی از تلفات نداشتیم/ نیروهای امدادی قشم در آمادهباش کامل هستند
علیرضا نصری در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در قشم اظهار داشت: تاکنون هیچگونه گزارشی از تلفات جانی و خسارات مالی به این فرمانداری نشده، اما تمامی نیروهای امدادی با اعزام به نقاط مختلف شهرستان آماده ارائه خدمات مورد نیاز احتمالی هستند.
فرماندار قشم از مردم قشم درخواست کرد با حفظ روحیه خود، فعلاً از ورود به ساختمانها خودداری کنند.
رئیس ستاد بحران شهرستان قشم بیان داشت: امیدواریم علیرغم شدت این زمین لرزه، هیچگونه خسارات جانی و مالی برای مردم بهوجود نیاید.
میزان شدید خرابیها/ ستاد بحران در آمادهباش کامل به سر میبرد
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر هرمزگان نیز در گفتوگویی در بیان جزئیات زمینلرزه ظهر امروز با بیان اینکه زلزلهای با قدرت ۶.۴ در مقیاس ریشتر در ساعت ۱۵:۳۶ در عمق ۱۸ کیلومتری به مرکزیت لافت جزیره قشم رخ داد و در کوه گنو هم احساس شد.
وی با بیان اینکه این زلزله بهشدت در بندرعباس، میناب، رودان و جزیره قشم احساس شده است، افزود: گزارشهای مردمی از میزان شدید خرابیها خبر میدهد اما جهت بررسی و ارزیابی دقیق اکنون تیمهای ارزیاب به منطقه اعزام شدهاند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر هرمزگان با بیان اینکه ستاد بحران در آمادهباش کامل بهسر میبرد، خاطرنشان کرد: میزان خرابی و وسعت آن بهزودی اطلاعرسانی میشود.
نخستین فوتی در پی وقوع زلزله
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر در تازهترین گفتوگو از فوت یک نفر در شهر بندرعباس در اثر سقوط تیر برق در پی وقوع زلزله جنوب ایران خبر داد و گزارشهای اولیه از ریزش کوه را تائید کرد و اظهار داشت: هنوز خسارت عمدهای اعلام نشده است.
برق برخی نقاط بندرعباس قطع شد
مسعود صادقی مدیرکل راهبری شرکت توانیر در تشریح جزئیات قطع برق مناطق زلزلهزده جنوب ایران گفت: در قسمتهای شمالی بندرعباس قطعی برق گزارش شده است تا از وقوع حوادث احتمالی جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه برق بعد از رفع اختلالات وصل خواهد شد چراکه در این شرایط احتمال برقگرفتگی وجود دارد، افزود: تنها در نقطه وقوع زلزله قطعی برق نداریم بلکه در پستهای انتقال و توزیع برق امکان وقوع خسارات وجود دارد. ارزیابان ما در ناحیه زلزله حاضر هستند.
زلزله در کل استان هرمزگان احساس شده است
نماینده مردم بندرعباس، قشم و ابوموسی در مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی ضمن تشریح آخرین وضعیت زلزله جنوب ایران، اظهار داشت: آخرین وضعیت از مناطق زلزلهزده را دنبال میکنیم و در صورت نیاز امدادرسانی لازم انجام خواهد شد.
احمد مرادی با بیان مطلب فوق افزود: این زلزله در کل استان احساس شده است و به محض دریافت اطلاعات تکمیلی آن را ارائه خواهیم کرد.
آمادهباش نیروهای عملیاتی صنعت برق در هرمزگان
محمدحسن متولیزاده مدیرعامل توانیر کشور نیز دقایقی پیش در جلسه مدیریت بحران و اطلاعرسانی صنعت برق با بیان اینکه تمام نیروهای عملیاتی در هرمزگان در آماده باش هستند، اظهار داشت: همه همکاران در حال ارزیابی خسارات وارده به شبکه و رفع آن هستند.
وی تاکید کرد: تمام اقدامات لازم در این زمینه بهکار گرفته میشود تا مشکلات ناشی از زمین لرزه بر شبکه برق هرمزگان برطرف شود.
وقوع سومین زمینلرزه به قدرت ۴ ریشتر در استان هرمزگان
پس از وقوع ۲ زلزله به قدرت ۶.۴ ریشتر و ۶.۳ ریشتر، زمینلرزه دیگری به قدرت ۴ ریشتر استان هرمزگان را لرزاند. گزارش مقدماتی این زمینلرزه به شرح ذیل است:
گزارش مقدماتی زمینلرزه
بزرگی: ۴
محل وقوع: استان هرمزگان – حوالی قلعه قاضی
تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: ۱۴۰۰/۰۸/۲۳ ۱۶:۲۲:۳۸
طول جغرافیایی: ۵۶.۲۹
عرض جغرافیایی: ۲۷.۵
عمق زمینلرزه: ۱۰ کیلومتر
نزدیکترین شهرها:
25 کیلومتری قلعه قاضی (هرمزگان)
34 کیلومتری تخت (هرمزگان)
34 کیلومتری بندرعباس (هرمزگان)
نزدیکترین مراکز استان:
34 کیلومتری بندرعباس
319 کیلومتری کرمان
تاکنون خسارتی جانی گزارش نشده است
جعفر معیادفر رئیس اورژانس کشور با بیان اینکه بعد از وقوع زلزله بلافاصله تیم اورژانس به منطقه اعزام شد، اظهار داشت: برای بررسی دقیق منطقه یک بالگرد اورژانس نیز به منطقه اعزام شده است. آماده امدادرسانی زمینی و هوایی هستیم.
وی با بیان اینکه در سطح شهر قشم ۴ تیم اورژانس مستقر شدهاند ولی بهحمدالله در این شهر مشکلی نیست، افزود: در حال بررسی منطقه هستیم و به اورژانس استانهای کرمان، فارس و سیستان و بلوچستان آمادهباش دادهایم.
اعزام تیمهای امدادی و ارزیاب به مناطق زلزلهزده استان هرمزگان
مهرداد حسنزاده مدیرکل مدیریت بحران استان هرمزگان در این باره با بیان اینکه زمین لرزه استان هرمزگان در بسیاری از نقاط استان کرمان، حتی نقاط شمالی این استان هم احساس شد، اظهار داشت: در پی وقوع این زمین لرزه به نهادهای ذیربط آمادهباش داده شده و تیمهای ارزیاب به منطقه اعزام شدند.
وی ادامه داد: در حال حاضر در حال بررسی خسارات احتمالی هستیم و گزارشات متعاقباً به مردم اطلاعرسانی میشود.
وقوع دومین زلزله به قدرت ۶.۳ ریشتر در هرمزگان
پس از نخستین زلزله به قدرت ۶.۴ ریشتر، زمینلرزه دیگری به قدرت ۶.۳ ریشتر استان هرمزگان را لرزاند. گزارش مقدماتی این زمینلرزه به شرح ذیل است:
بزرگی: ۶.۳
محل وقوع: استان هرمزگان – حوالی فین
تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: ۱۴۰۰/۰۸/۲۳ ۱۵:۳۸:۳۸
طول جغرافیایی: ۵۶.۱۳
عرض جغرافیایی: ۲۷.۵۶
عمق زمینلرزه: ۱۵ کیلومتر
نزدیکترین شهرها:
24 کیلومتری فین (هرمزگان)
42 کیلومتری قلعه قاضی (هرمزگان)
43 کیلومتری بندرعباس (هرمزگان)
نزدیکترین مراکز استان:
43 کیلومتری بندرعباس
316 کیلومتری کرمان
آمادهباش تمام مسئولان و فرمانداران استان کرمان در پی وقوع زلزله جنوب ایران
سعیدی مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان نیز در ارتباط با آخرین اخبار از این زمینلرزه در استان کرمان گفت: زمینلرزه هرمزگان بسیار شدید بوده و حتی در نقاط شمالی استان کرمان هم احساس شده است. بلافاصله پس از وقوع زلزله، به تمام دستگاههای امدادی و اجرایی و فرمانداران اعلام شده که نسبت به اعزام تیمهای ارزیاب به روستاها بهمنظور بررسی خسارات احتمالی اقدام کنند.
ارزیابی خسارات اولیه زلزله از سوی هلالاحمر
رئیس سازمان امداد و نجات هلالاحمر نیز در ارتباط با زمینلرزه ۶.۴ ریشتری لافت بیان داشت: فعلاً کانون زمین لرزه جزیره قشم در لافت اعلام شده است. در حال ارزیابی جزیره هستیم. بعد از وقوع این زمین لرزه، در استان هرمزگان وضعیت قرمز اعلام شد و تیم های ارزیاب برای برآورد خسارت احتمالی به منطقه اعزام شدند.
مهدی ولیپور با بیان اینکه شش تیم عملیاتی به منطقه زلزهزده اعزام شدهاند، تاکید کرد: در حال ارزیابی خسارات اولیه زلزله هستیم. همچنین استانهای فارس، سیستان و بلوچستان، بوشهر و کرمان به حالت آمادهباش کامل درآمدند.
وی با بیان اینکه تاکنون با تماسهایی که با دهیاریها داشتیم، خسارتی اعلام نشده است، خاطرنشان کرد: تا ۱۵ دقیقه آینده اخبار تکمیلی اعلام خواهد شد.
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر با بیان اینکه در پیگیری اولیه این زلزله خسارت جانی نداشته است، اما دیوار برخی خانهها در منطقه لافت ریزش کرده است، تاکید کرد: از جزیره قشم نیز هیچ خسارتی گزارش نشده است. البته مرکز امدادهوایی بهصورت آمادهباش و آماده خدمترسانی است.
اطلاعات تکمیلی نخستین زمینلرزه در استان هرمزگان به شرح ذیل است:
یکشنبه، ۲۳ آبان ۱۴۰۰ در ۱۵:۳۶:۵۶ (وقت محلی – تهران)
بزرگی زلزله: ۶.۴
موقعیت رومرکز زلزله: ۲۶.۸۰ شمالی و ۵۵.۸۷ شرقی
عمق: ۱۸ کیلومتر
عدم قطعیت مکانی: ۳.۴۸+/- کیلومتر در جهت شمالی – جنوبی
6.۶۶+/- کیلومتر در جهت شرقی – غربی
منطقه: استان هرمزگان
فاصلهها:
15 کیلومتری لافت، هرمزگان
20 کیلومتری سوزا، هرمزگان
27 کیلومتری درگهان، هرمزگان