پبج شنبه هجدهم آذرماه ۱۴۰۰ بود که مراسمی در راستای پاسداشت زحمات و جانفشانی های پرستاران نوعدوست و اخلاق مدار استانمان گیلان برگزار شد. همایش با محوریت قدردانی از ۵۰ پرستار منتخب استان؛ تا زمینه ایی باشد برای همایشی استانی و بزرگ برای روز سه شنبه ۲۳ آذر ماه. همایشی که قرار است با برنامه […]
پبج شنبه هجدهم آذرماه ۱۴۰۰ بود که مراسمی در راستای پاسداشت زحمات و جانفشانی های پرستاران نوعدوست و اخلاق مدار استانمان گیلان برگزار شد. همایش با محوریت قدردانی از ۵۰ پرستار منتخب استان؛ تا زمینه ایی باشد برای همایشی استانی و بزرگ برای روز سه شنبه ۲۳ آذر ماه. همایشی که قرار است با برنامه ریزی و وسعت بیشتر در محل سالن اجتماعات شهدای ناجای رشت واقع در فلکه ی انتظام یا همان رازی سابق برگزار شود.
اما در مراسمی که روز گذشته با همت و مساعدت دادگستری گیلان در سالن اجتماعات این دستگاه قضایی برگزار شد، همگان بر لزوم قدرشناسی از تلاشهای بی منت و خاضعانه ی پرستارانی گفتند که حداقل در طول دو سال اخیر- که ویروس منحوس کرونا عرصه را بر همشهریان و هم وطنان عزیزمان تنگ کرده – همچون فرشته ایی بر بالین بیمار خسته از رنج سرایت این ویروس منحوس، حاضر شده و دردهای درماندگان از تنفس طبیعی را التیام می بخشند. هرچند امروز آمارها حکایت از افول سرایت این ویروس خانمان برانداز در طیف وسیعی از جامعه ی ما دارد،اما وجود آن همچنان واقعیتی ست که در صورت هر گونه غفلتی گریبان جامعه ی ما را خواهد گرفت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مراسم دیروز ضمن تبریک میلاد حضرت زینب کبری(س) ، پرستاران را فرشتگانی دانست که شبانه روز و بدون وقفه بر بالین بیماران حاضر شده و مصداقی از تداوم خدمت صادقانه را به نمایش می گذارند.
دکتر ارسلان سالاری،با بیان اینکه گیلان، دومین استان درگیر کرونا بود، افزود: طی بحران کرونا، چهار هزار پرستار استان، برای مقابله با این بیماری و نجات جان مبتلایان نقش آفرینی کردند و تعدادی از آنها در جهت خدمت به مردم به فیض شهادت نایل آمدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به همکاری همه جانبه متولیان استان برای کنترل پاندمی کرونا، گفت: با همت مدافعان سلامت و دستگاه های مشارکت کننده، در استان گیلان بسیار موفق عمل شده که کسب رتبه نخست واکسیناسیون نمونه ای از آن است.
دکتر سالاری با اشاره به تنوع استخدامی در بهکارگیری پرستاران، خاطرنشان کرد: ساماندهی این قشر پر تلاش و پرداخت حقوق و مزایای قابل قبول، نیازمند مساعدت ویژه مجلس شورای اسلامی و وزارت بهداشت است و خوشبختانه تلاش ها در این زمینه در حال انجام است.
وی با اشاره به برخی اقدامات انجام شده در جهت توسعه زیرساختهای بهداشت و درمان در گیلان، خاطرنشان کرد: بهره برداری از ۱۰ CT اسکن، ۳۰ دستگاه اکسیژن ساز، احداث و تجهیز بیمارستان ها به ملزومات و تجهیزات پزشکی سرمایه ای و آغاز پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا تنها نمونه ای از این اقدامات است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به تلاش گامبهگام دادگستری استان در جهت توسعه سلامت گیلان اشاره کرد و افزود: تشدید نظارت ها بر توزیع ملزومات مصرفی، کمک به تامین اکسیژن مورد نیاز بیماران بستری کووید۱۹، مساعدت در ترخیص کالاهای املاک تملیکی و گسیل آن ها در حوزه سلامت از جمله همیاری های مجموعه دادگستری استان با خادمان مردم در نظام سلامت استان بوده است.
انتهای پیام/.