بخشدار مرکزی املش با اشاره به ردپای یکی از اعضای شورای اسلامی یکی از روستاههای املش در تغییر کاربری ۵ هکتار از باغات چای روستای طهماسب گوابر اضافه کرد: قراین و شواهد حاکی ست که ۵۰ متر از ورودی ۵ هکتار از باغات چای این روستا بطور غیر قانونی فنس کشی شده و یک جاده […]
بخشدار مرکزی املش با اشاره به ردپای یکی از اعضای شورای اسلامی یکی از روستاههای املش در تغییر کاربری ۵ هکتار از باغات چای روستای طهماسب گوابر اضافه کرد: قراین و شواهد حاکی ست که ۵۰ متر از ورودی ۵ هکتار از باغات چای این روستا بطور غیر قانونی فنس کشی شده و یک جاده ی ارتباطی هم برای تسهیل در روند قطعه بندی آتی از وسط این باغ چای گذرکرده و تمام بوته های چای مسیر را نابود کرده است. جالب اینکه اینکار را یکی از اعضای شورای روستا (….) به نمایندگی از صاحب اصلی این باغ که فردی اهل و ساکن تهران است، دنبال می کند. پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم گزارش می دهد:
به گفته ی عبدالحسین حسن پور، بخشدار مرکزی املش در تاریخ ششم اسفندماه ۱۴۰۱، نامه ایی از سوی بخشداری به اداره ی جهاد کشاورزی املش ارسال و موارد تخلف مبنی بر بتون ریزی غیرقانونی مسیر برای ایجاد راه اختصاصی و کندن بوته های چای در مسیر تذکر داده شده است. ناگفته نماند که این جاده ی دسترسی حدود یک کیلومتر طول و سه و نیم متر عرض دارد.
اداره ی جهاد کشاورزی املش در پاسخ به نامه ی بخشداری ادعا می کند که مجوز ارائه شده به دست اندرکاران این تغییر کاربری، با استناد به نقشه ی گوگل با قدمت سال ۲۰۱۰ صادر شده و صرفا برای صاحب ابن ملک ۵ هکتاری نبوده و مثلا کاربری عمومی دارد!
اما واقعیت اینجاست که این ماجرا در بیشتر تغییر کاربری ها و صدور مجوزهای مرتبط با تغییر کاربری سابقه دارد. اتکا و استناد به یک ابزار به ظاهر قانونی مثل نقشه ی سال ۲۰۰۳ گوگل و ابهام در نحوه ی بهره گیری در راه دسترسی موجود از قدیم و روزنه ی ایجاد سوء استفاده برای کاربرانی که زمین را برای زمین خواری می خواهند نه برای بهره برداری کشاورزی و تولید.
آنچه در ماجرای زمین ۵ هکتاری باغ چای در روستای طهماسب گوابر املش بوضوح نمایان است و جای تعجب دارد، اینکه عضوی از شورای اسلامی روستا که راهکارهای دورزدن قانون را نیز بلد است ف پیگیر تغییر کاربری این زمین ۵ هکتاری ست و رسالت خطیر خود در امر نمایندگی مردم روستا و دفاع از حقوق عامه را با جانبداری از سرمایه داران و سرمایه گذاران غیر بومی ایفا می نمایند…؟!
ناگفته نماند که فقط سه روز پس از انتشار این خبر، فنس ورودی این باغ چای محصور شده برچیده شد.
اضافه می کنم که بخشدار مرکزی املش با هشدار به تمامی دهیاران حوزه ی مدیریتی خود تاکید کرد: تمامی دهیاران باید حساسیت و قاطعیت لازم را برای مواجهه و برخورد با اینگونه رفتارهای سودجویانه داشته باشند تا زمینه ی بروز پدیده ی نامیمون و زیانبار تغییر کاربری اراضی کشاورزی در حوزه ی املش و حتی دیگر مناطق استان سلب شود. بی شک با حفاظت دلسوزانه و قانونی از اراضی حاصلخیز کشاورزی ست که امنیت غذایی این سرزمین در کوران تهدیدات و حوادث مشهود در عرصه ی بین الملل حفظ و تضمین می شود و هر مسئولی که نسبت به این رسالت مهم غفلت یا اغماض نماید ، به منافع ملی ، آرمانهای نظام و انقلاب خیانت کرده و به نوعی آب در آسیاب دشمن ریخته است.
انتهای پیام/.