نیشکر کاران صومعه سرایی در چهل و چهارمین روز از بهار ، کار کشت نیشکر را شروع کردند…! مدیر جهادکشاورزی صومعهسرا امروز اعلام کرد: کشت نیشکر به همت ۷۵ نیشکر کار صومعهسرائی در ۲۲ هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان آغاز شده است. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ سال گذشته نیشکر […]
نیشکر کاران صومعه سرایی در چهل و چهارمین روز از بهار ، کار کشت نیشکر را شروع کردند…!
مدیر جهادکشاورزی صومعهسرا امروز اعلام کرد: کشت نیشکر به همت ۷۵ نیشکر کار صومعهسرائی در ۲۲ هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان آغاز شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ سال گذشته نیشکر کاران صومعه سرایی ، ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۳ میلیارد تومان تولید و روانه بازار کردند .
احمد پادیاب با بیان اینکه در مراحل کاشت، داشت و برداشت نیشکر، از کود و سموم شیمیایی استفاده نمی شود، گفت : این محصول ارگانیک در درمان بیمارهایی نظیر یرقان ، کم خونی و فاویسم موثر است و از جمله سوغاتی های صومعه سرا به شمار می آید.
اضافه می کنم که کشت نیشکر در صومعه سرا، قدمتی بیش از یک قرن دارد و این محصول هرساله در اردیبهشت ماه کشت و اواخر آذر ماه برداشت میشود.
انتهای پیام/.