اولویت بندی طرح های نیمه تمام و بهره گیری حداکثری از منابع حداقلی ، اولویت دولت برای ایجاد توسعه ی متوازن و عادلانه در گیلان است. استاندار امروز در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه ی گیلان به تشریح روند و نحوه ی اولویت بندی طرح ها برای تخصیص اعتبارات استانی پرداخت و فرمانداران و […]
اولویت بندی طرح های نیمه تمام و بهره گیری حداکثری از منابع حداقلی ، اولویت دولت برای ایجاد توسعه ی متوازن و عادلانه در گیلان است.
استاندار امروز در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه ی گیلان به تشریح روند و نحوه ی اولویت بندی طرح ها برای تخصیص اعتبارات استانی پرداخت و فرمانداران و مجموع مدیران اجرایی استان را مکلف کرد تا با اولویت بندی طرح های نیمه تمام زمینه ی ارتقاء بهره وری در اجرای طرح ها و تخصیص اعتبارات را فراهم نمایند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ دکتر اسدالله عباسی همچنین تلاش برای تحقق عدالت اجتماعی در بستر خدمت صادقانه به عموم مردم را از راهبردهای اصلی دولت عنوان کرد و افزود: در همین راستا تلاش می شود تا با اعتبارات محدود، اثرگذاری بیشتری در روند ارایه ی خدمات و بهبود زیرساختهای عمرانی ایجاد شود.
وی در همین راستا سه مقوله ی مهم وسعت، جمعیت و میزان محرومیت شهرستانها را در روند تخصیص اعتبارات اثرگذار اعلام کرد.
رییس شورای برنامه ریزی و توسعه ی گیلان همچنین روند تحقق درآمدهای استان برای تامین اعتبارات مورد نیاز در بخش توسعه و عمران را در نیمه ی نخست امسال مطلوب دانست و افزود: با تداوم روند فعلی تا پایان امسال تخصیص اعتبارات برای طرح ها و بخشهایی که از سوی دولت تعهد شده بطور کامل تحقق خواهد یافت.
وی در بخش دیگری از سخنان خویش با اشاره به برخی انتقاداتی که از عملکرد برخی حوزه های اجرایی استان می شود، یکی از عوامل بروز چنین انتقادات و ابهاماتی را قصور و کم کاری مدیران مربوطه در روند ارایه ی گزارشاتی مربوط به خدمات و دستاوردها عنوان کرد و با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در دیدار با اعضای هیات دولت با قدردانی از تلاشهای مجدانه ی دولت برای خدمت صادقانه به مردم، این ایراد کم کاری در ارایه ی دستاوردها و فعالیتهای انجام شده در حوزه ی دولت را وارد دانسته اند، افزود: ارتباط مدیران با افکار عمومی در بستر بهره گیری از ظرفیتهای رسانه ایی می تواند این خلا را جبران نموده و زمینه ی اقناع افکار عمومی و رفع برخی شبهات را فراهم نماید.
استاندار همچنین رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان را مکلف کرد تا در نشستهای بعدی شورای برنامه ریزی استان با استناد به آمار و ارقام مربوط به روند تخصیص اعتبارات عمرانی ، به سئوالات و ابهامات برخی از نمایندگان و مدیران اجرایی گیلان پاسخ دهد.
دکتر عباسی در ادامه ، با اشاره به تلاش و تمرکز استان بر اتمام هرچه سریعتر طرحهایی مهمی چون خط آهن رشت – کاسپین و آزاد راه ۱۱ کیلومتری حدفاصل منجیل – رودبار ، اضافه کرد: روند تخصیص اعتبارات در این حوزه ها ادامه دارد تا بتوان با بهره گیری هرچه سریعتر ، خدمت صادقانه به مردم عینیت یابد.
محمدرضا رستمی ، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان نیز در این نشست گزارشی از روند تخصیص اعتبارات به طرح های نیمه تمام و اولویت دار استان ارایه کرد و با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰۰ طرح نیمه تمام در سراسر استان وجود دارد ، اضافه کرد: بهترین شیوه ی اتمام زودهنگام این طرحها بهره گیری از مشارکت مردم و بخش خصوصی ست و دولت مجوز نقش آفرینی دستگاههای مختلف در این حوزه را صادر کرده است.
سید علی آقازاده، رییس مجمع نمایندگان گیلان نیز در این نشست تحلیلی از عمده ترین الزامات و مشکلات توسعه ی گیلان در دو حوزه ی شهری و روستایی ارایه داد و بر لزوم بهره گیری از ظرفیتهای روستایی استان در قالب اجرای طرح تکام یا همان طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردمپایه در روستاهها با محوریت بازنگری در طرح های هادی روستایی تاکید کرد.
در ادامه ی این نشست، آقایان جبارکوچکی نژاد، از نمایندگان مردم رشت، خلیل بهروزی فر، نماینده ی مردم فومن و شفت، رسول فرخی، نماینده ی لاهیجان و سیاهکل، احمد دنیا مالی نماینده ی مردم انزلی، مهرداد گودرزوند چگینی، نماینده ی رودبار و ابراهیم نجفی، نماینده ی مردم آستانه ی اشرفیه در مجلس شورای اسلامی هر یک در سخنانی بر لزوم شناسایی و معرفی طرح های نیمه تمام دستگاهها برای جلب مشارکت مردم، بهره گیری بهینه و هرچه بیشتر از اعتبارت تبصره ی ۱۸، تعریض محورهای شرقی رشت برای کنترل نسبی ترافیک و پیگیری اجرای طرح کمربندی امامزاده هاشم به بندر انزلی با جذب سرمایه گذار، ترمیم راههای روستایی و دسترسی به معادن، مولد سازی طرح های تولیدی راکد و پیگیری روند احداث یک بیمارستان جنرال و بیمارستان تامین اجتماعی در گیلان تاکید کردند.
دکتر محمدتقی آشوبی ، رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در سخنانی با بیان اینکه سالانه بین ۶ تا ۷ هزار نفر معادل دو و نیم درصد مردم گیلان به سرطان مبتلا می شوند، افزود: شناسایی و درمان به موقع این بیماری مستلزم وجود یک دستگاه پت اسکن در استان است که تهیه ی آن ۳۶ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و وزارت بهداشت حاضر است در صورت تامین ۱۰ میلیارد تومان از این اعتبار در استان، بقیه را زا اعتبارات وزارتخانه تامین نماید.
در پایان این نشست هم هر یک از مدیران دستگاههای اجرایی اولویتها و الزامات حوزه ی خود را در خصوص لزوم بهره گیری از محل سایر اعتبارات استان تشریح کردند.
انتهای پیام/.