استاندار گیلان توسعه کشاورزی دانشبنیان با هدف افزایش کمی و کیفی تولیدات را مورد تأکید قرار داد و با اشاره به اهمیت مشارکت همه دستگاههای متولی برای تامین آب مورد نیاز گفت: پهنهبندی اراضی کشاورزی، مدیریت بهرهبرداری از چاههای موجود و نیز توجه به گزارشهای هواشناسی برای آغاز کشت و زرع در استان مورد توجه […]
استاندار گیلان توسعه کشاورزی دانشبنیان با هدف افزایش کمی و کیفی تولیدات را مورد تأکید قرار داد و با اشاره به اهمیت مشارکت همه دستگاههای متولی برای تامین آب مورد نیاز گفت: پهنهبندی اراضی کشاورزی، مدیریت بهرهبرداری از چاههای موجود و نیز توجه به گزارشهای هواشناسی برای آغاز کشت و زرع در استان مورد توجه باشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ دکتر عباسی ظهر چهارشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، در نشست کارگروه تخصیص آب استان، با اشاره به نزدیک شدن به فصل زراعت در استان، استفاده موثر و بهینه از همه ظرفیت ها آبی و مدیریت بهینه ی مصرف آب را امری ضروری دانست و افزود: تامین آب مورد نیاز کشاورزی و فراهم کردن آرامش روانی کشاورزان، وظیفه همه مدیران است و در این راستا باید دستگاه های متولی مشارکتی موثر داشته باشند و درصورت عدم همکاری هریک از نهادها گزارش آن سریعا اعلام شود.
دکتر عباسی پهنهبندی اراضی کشاورزی، مدیریت بهرهبرداری از چاههای موجود و نیز توجه به گزارشهای هواشناسی برای آغاز کشت و زرع در استان را امری مهم دانست و تصریح کرد: تصمیم گیری ها در این بخش باید کارشناسی ، عملیاتی و هدفمند باشد.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم توسعه کشاورزی دانش بنیان در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: باید با بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان ، افزایش کمی و کیفی تولیدات کشاورزی را تححق بخشید.
استاندار گیلان استفاده از دانش تجربی کشاورزان صاحبنظر در تصمیمگیریهای حوزه کشاورزی را ضرورتی غیرقابل انکار دانست و با اشاره به لزوم آگاهی بخشی به کشاورزان از آخرین تصمیمات عنوان داشت: ارائه گزارش های هواشناسی و همچنین آموزش و ترویج کشاورزی دانشبنیان از رسانه ها مورد تاکید است.
وی به نقش رسانه ملی در اطلاعرسانی به کشاورزان نیز اشاره و تصریح کرد: به سبب کاهش نزولات آسمانی، طبق پیش بینی ها، تابستان سختی را در پیش داریم که این مسئله باید به اطلاع مردم برسد .
نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه همه مسئولان باید در کنار مردم باشیم ، دولت سیزدهم را دولتی مردمی و جهادی خواند و گفت: در دولت جهادی باید اقدامات هم جهادی و مردمی باشد.
دکتر عباسی با تاکید بر لزوم لایروبی انهار و سردهنه ها، یاری گرفتن از بخش خصوصی و نیز دستگاه های حاکمیتی از جمله بسیج و سپاه را اقدامی کارآمد برای حل مشکلات کنونی عنوان کرد .