استاندار در این نشست از برنامه ریزی مدوم برای احیای واحدهای صنعتی راکد گیلان خبر داد و افزود: ار ابتدای امسال تاکنون ۱۶۲ واحد تولیدی راکد با حمایتهای ستاد تسهیل رفع موانع تولید به چرخه ی فعالیت بازگشته اند. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ دکتر اسدالله عباسی همچنین برلزوم پیگیری های […]
استاندار در این نشست از برنامه ریزی مدوم برای احیای واحدهای صنعتی راکد گیلان خبر داد و افزود: ار ابتدای امسال تاکنون ۱۶۲ واحد تولیدی راکد با حمایتهای ستاد تسهیل رفع موانع تولید به چرخه ی فعالیت بازگشته اند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ دکتر اسدالله عباسی همچنین برلزوم پیگیری های مجدانه برای ایجاد واحدهای صنعتی اشتغال آفرین و حمایت هرچه بیشتر از واحدهای تولیدی موجود در استان تاکید کرد و افزود: در بخش کشاورزی نیز فرصتهای بالقوه ی فراوانی برای افزایش تولید وجود دارد که در قالب راهکارهایی همچون جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی، ترویج کشت دوم و همچنین نشاء مجدد می تواند ظرفیت تولید انواع محصولات کشاورزی را بیش از پیش افزایش داد.
استاندار همچنین از ایجاد حدود ۵۰ واحد تولیدی دانش بنیان در مناطق مختلف استان خبر داد و افزود: این مهم امسال در راستای عینیت بخشی به شعار سال در دستور کار قرار گرفته و با ایجاد دهکده ی دانش بنیان در رشت این روند بیش از پیش تصریح خواهد شد.
دکتر سید کاظم دلخوش ، رییس مجمع نمایندگان گیلان نیز در این نشست بر لزوم پیگیری مداوم چالشهای مهم حوزه ی صنعت و کشاورزی در دو برش استانی و ملی تاکید کرد و افزود: با توجه به فصل بودجه بندی در مجلس و تهیه و تدوین برنامه ی هفتم توسعه، بررسی عمده ترین ظرفیتها و چالشهای این دو حوزه می تواند روند تقویت فعالیتهای کشاورزی و صنعتی را در بستر جذب سرمایه گذار و ایجاد واحدهای بزرگ صنعتی تسریع نماید.
در ادامه ی این نشست مدیران کل صمت و جهاد کشاورزی گیلان نیز هر یک در گزارشی جداگانه عمده ترین فعالیتهای ۸ ماه گذشته ی حوزه ی مدیریتی خود را در استان تشریح نموده و راهکارهای ایجاد اشتغال و افزایش تولید در بخشهای صنعتی و کشاورزی را ارایه نمودند.
در پایان این نشست آقایان جبار کوچکی نژاد ، سید علی آقازاده و محمدرضا احمدی از نمایندگان مردم رشت و خمام؛ حسن محمد یاری، نماینده ی تالش ، ماسال و رضوانشهر ، ابراهیم نجفی نماینده ی مردم آستانه ی اشرفیه و رسول فرخی نماینده ی لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی هر یک در سخنانی نظرات خود را در خصوص لزوم رفع موانع توسعه ی آبزی پروری در نواحی ساحلی، ایجاد و تقویت مراکز تحقیقات کشاورزی، احیا و افزایش ظرفیت کارخانجات تولیدی پوشش، رشت الکتریک، فومنات، ابریشم گیلان و ایران پوپلین و همچنین لزوم تمکین بانکهای عامل استان به مصوبات ستاد رفع موانع تولید استانداری ارایه کردند.
انتهای پیام/.