معاون بهداشتی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در نشست توجیهی اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، باتاکید بر اصلاح و نوسازی زیرساخت های حوزه بهداشت به ویژه بهداشت خانواده ، گفت : با اتکا به منویات مقام معظم رهبری ، مساله جوانی جمعیت باید با […]
معاون بهداشتی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در نشست توجیهی اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، باتاکید بر اصلاح و نوسازی زیرساخت های حوزه بهداشت به ویژه بهداشت خانواده ، گفت : با اتکا به منویات مقام معظم رهبری ، مساله جوانی جمعیت باید با بینش عمیق و بصیرت همراه باشد تا به نتیجه درست برسد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ دکتر کمال حیدری با اشاره به اینکه مساله جمعیت باید به دور از شعار زدگی ، از اولویت های اصلی همه دستگاه ها قرار گیرد ، افزود : تحقق اهداف قانون جوانی جمعیت ، مختص وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی نیست بلکه باید همه ی دستگاه ها به وظایف و مسوولیت های خود در این حوزه به خوبی عمل کنند.
وی با بیان اینکه فرهنگ سازی و آموزش در حوزه تشکیل و حفظ کیان خانواده از اهمیت ویژه ای در تحقق اهداف قانون جوانی جمعیت برخوردار است ، گفت : اقتدار ملی با موضوع جوانی جمعیت رابطه ای مستقیم دارد و باید این مباحث به صورت بالنده و اقناعی در جامعه مطرح شود.
نماینده ولی فقیه در گیلان نیز در این نشست با اشاره به ۷۲ ماده و ۸۳ تبصره این قانون گفت : راهکارها و پیش بینی های لازم برای افزایش جمعیت جوان در کشور در قانون حمایت از خانواده تمام و کمال آمده است.
آیت الله رسول فلاحتی ، کاهش جمعیت را چالش تمام ملت ها در عصر حاضرعنوان کرد و افزود : دوری از خدا و دین ، فاصله بشر را از فطرت خود زیاد کرده و مشکل امروز جمعیت در دنیا معلول اندیشه انسان منهای خدا است.
وی با اشاره به اینکه عمل به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از راهکارهای مهم و اصلی افزایش جمعیت محسوب می شود ، خاطرنشان کرد : جوانی جمعیت در درون خانواده و کشور ، صولت و در بیرون رعب ایجاد می کند.
استاندار هم در این نشست افزایش جمعیت را موجب رشد اقتصادی و نمایش اقتدار ملی عنوان کرد و گفت : همکاری و هم افزایی همه دستگاه ها و ادارات برای فراهم کردن زیرساخت های تحقق این هدف مهم ضروری است.
اسدالله عباسی ، بااشاره به مبانی اصولی و پراهمیت سیاستهای کلی جمعیت ابلاغی ازسوی رهبر معظم انقلاب ، برای توسعه پایدار و حل مشکلات کشور ، رویکرد دولت سیزدهم را نیز اجرای با برنامه و مدون این سیاست عنوان کرد.
وی پیری جمعیت در کشور، به ویژه استان گیلان را منشاء آسیب های فراوانی در حوزه های مختلف فردی و اجتماعی دانست و افزود : کاهش نیروهای مولد ، افزایش هزینه های مدیریت امور سالمندان را به دنبال خواهدداشت.
استاندار بر ضرورت فراهم سازی زیرساختها برای افزایش جمعیت نیز تأکید کرد و گفت: متولی ازدیاد جمعیت ، فقط وزارت بهداشت و درمان نیست و همه دستگاهها باید مشارکت مؤثری داشته باشند.
اسدالله عباسی از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان خواست در مناطق مختلف شهری و روستایی ، موضوع رشد جمعیت را با دقت رصد کرده و متناسب با آن ، برنامه ریزی کند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با مقایسه هرم های سنی جمعیت ایران در دو دهه اخیر ، ساختمان این هرم را در حال معکوس شدن عنوان کرد و گفت : این وضعیت از متمایل شدن جمعیت کشور و به ویژه گیلان به سوی سالمندی در دهه های آینده حکایت دارد.
دکتر سالاری به پایین ترین نرخ باروری کشور در گیلان براساس آمار ۱۳۹۵ اشاره کرد و افزود : هرم سنی گیلان به عنوان سالمندترین استان در حال تغییر شکل به حالت استوانه ای است.
وی تلاش برای راه اندازی طرح تحول شهری و پزشک خانواده ، پیگیری ساخت و تکمیل طرح های محرومیت زدایی حوزه بهداشت ، تکمیل ۳۱ طرح بهداشتی از سوی قرارگاه محرومیت زدایی و خاتم الانبیاء سپاه پاسداران را از مهمترین اقدامات پیش بینی شده در سالهای آینده عنوان کرد.
انتهای پیام/.