بازخوانی دستاوردهای ارزشمند نهضت جنگل و آسیب شناسی عوامل شکست این جنبش، احیا کننده ی حس وطن دوستی، انقلابیگری و ارزشهای مرتبط با فرهنگ ایرانی – اسلامی ست. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم؛ رییس بسیج اساتید کشور امروز در همایشی که به مناسبت یکصدمین سالگشت شهادت سردار رشید نهضت جنگل، میرزاکوچک جنگلی در […]
بازخوانی دستاوردهای ارزشمند نهضت جنگل و آسیب شناسی عوامل شکست این جنبش، احیا کننده ی حس وطن دوستی، انقلابیگری و ارزشهای مرتبط با فرهنگ ایرانی – اسلامی ست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم؛ رییس بسیج اساتید کشور امروز در همایشی که به مناسبت یکصدمین سالگشت شهادت سردار رشید نهضت جنگل، میرزاکوچک جنگلی در رشت برگزار شد، با تشریح دستاوردهای گرانسنگ این نهضت در روند مقابله با استعمار خارجی و استبداد داخلی تصریح کرد: این نهضت اسلامی، توانست ظرفیتها و استعدادهای مردمی را در خطه ی شمال کشور برای مبارزه و انقلاب به نمایش درآورد و در طول ۷ سال مقاومت جانانه مقابل خودکامگی رضاخانی و تعرض خارجی، جلوه ی زیبایی از حق طلبی، عدالت خواهی، میهن پرستی و ارزشمداری را عرضه نماید.
دکتر محمدرضا مردانی همچنین دنیاطلبی برخی نفوذیها، غفلت از اصل شایسته سالاری در برخی منصبها، رخنه ی چهره های عافیت طلب و سرسپرده به روس و انگلیس و همچنین نرمش مقابل قوای دولتی و قزاق را از عمده ترین آسیبهای موثر در شکست نهضت جنگل عنوان کرد و گفت: بررسی محققانه و علمی این فرایندها، تجربه ی گرانسنگی ست که می تواند زمینه ی آگاهی و خودباوری نسل جدید کشور را در روند فعالیتهای ملی و دینی فراهم نموده و اقتدار و امنیت جامعه ی اسلامی را مقابل ترفندهای شوم بیگانگان تضمین نماید.
رییس بسیج اساتید گیلان نیز در سخنانی برپایی چنین همایشهایی را موجب احیاء نام و یاد الگوهای فرهنگی و مبارزاتی این سرزمین عنوان کرد و گفت: پرداختن به نهضت جنگل و شخصیت میرزای جنگلی ضمن وحدت آفرینی، به روند هویت بخشی جامعه ی اسلامی مان کمک کرده و گذشته ی پرافتخار این دیار را به آیندگان یادآور می شود.
آقای کیوان میرزایی همچنین از برنامه ریزی برای مستندسازی و جمع اوری آثار و اسناد تاریخی نهضت جنگل خبر داد و افزود: عرضه ی این محتواهای ارزنده و پژوهش محور، زمینه ی واکاوی و بازخوانی هرچه بیشتر نهضت میرزا را در مراکز دانشگاهی و آموزشی کشور مهیا خواهد کرد.