در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۸ هزار و ۱۱۶ نفر رسید و ۶ هزار و ۴۲۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ روابط عمومی وزارت بهداشت امروز اعلام کرد: […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ روابط عمومی وزارت بهداشت امروز اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۴۲۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و یک هزار و ۱۰۳ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به هفت میلیون و ۹۶ هزار و ۳۱۸ نفر رسید، تا کنون ۶ میلیون ۷۳۹ هزار و ۸۱۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
بر اساس این گزارش، سه هزار و ۵۷۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند و تا کنون ۴۷ میلیون و ۸۰۸ هزار و ۲۸۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
تا کنون ۶۳ میلیون و ۲۲۱ هزار و ۴۰۱ نفر دُز اول، ۵۵ میلیون و ۸۲۲ هزار و ۲۴۵ نفر دُز دوم و ۲۴ میلیون و ۱۸۸ هزار و ۴۶۱ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴۳ میلیون و ۲۳۲ هزار و ۱۰۷ دُز رسید. در شبانه روز گذشته ۳۴۷ هزار و ۷۷۰ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
اکنون ۱۴۸ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۹۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۰۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۳ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه ۲۸ آذر ماه مشاهده سویه امیکرون کرونا در ایران را تایید کرد.
به گفته حمید رضا جماعتی دبیر علمی کمیته مقابله با کرونا، آمار ایران و جهان نشان میدهد ابتلای کودکان به کرونا در پیک امیکرون حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد نسبت به دلتا بیشتر است. هم اکنون در ایران حدود ۲۰ درصد مبتلایان به کرونا در پیک ششم کودکان هستند. در برخی کشورها مثل آمریکا تا حدود ۳۵ درصد مبتلایان به کرونا در سویه جدید کودکان هستند و این سویه کرونا بر خلاف سویههای قبلی علاوه بر افراد بزرگسال در نوجوانان و اطفال هم سرایت بالایی دارد. البته علاوه بر واکسیناسیون کمتر کودکان، خاصیت خود سویه امیکرون به این شکل است که ترشح آنزیمی در بزرگسالان مانع ورود آن به سلولهای دستگاه تنفسی میشود و این آنزیم بلوکه کننده در کودکان وجود ندارد.
اکنون با اوج گرفتن پیک ششم در آخرین ماه از دومین سال پاندمی کرونا در ایران و همزمان با افزایش ترددها و مسافرتهای پایان سال و نوروز، جامعه بار دیگر با خیز بلند کرونا مواجه شده است.