مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز اعلام کرد: برداشت پاچ باقلا از ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع گیلان آغاز شده است. ابراهیم اکبرزاده در همین رابطه به تحریریه ی پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم در رشت گفت: پاچ باقلا از گیاهان پروتئینی است که گیلانیان هم در تولید و هم مصرف […]
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز اعلام کرد: برداشت پاچ باقلا از ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع گیلان آغاز شده است.
ابراهیم اکبرزاده در همین رابطه به تحریریه ی پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم در رشت گفت: پاچ باقلا از گیاهان پروتئینی است که گیلانیان هم در تولید و هم مصرف آن رتبه نخست را دارند.
به گفته ی وی، ۲۰ هزار کشاورز گیلانی برداشت پاچ باقلا را از ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع خود آغاز کردند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان پیش بینی کرد: کشاورزان گیلانی تا پایان بهار امسال ۲۰ هزار تن پیله تر پاچ باقلا به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان برداشت کنند.
اکبرزاده به کشاورزان گیلانی توصیه کرد که اگر در فصل بهار نتوانسته اند پاچ باقلا کشت کنندف در پایان تابستان می توانند برای کشت این محصول اقدام نمایند.
اضافه می کنم، گیلانی ها در رشت، تالش، ماسال و آستانه اشرفیه پاچ باقلا کشت می کنند و از پاچ باقلا در پخت برخی از غذاهای گیلانی از جمله باقلاقاتق استفاده می شود.
انتهای پیام/.