دکتر اسدالله عباسی عصر امروز در نشست کارگروه تنظیم بازار گیلان در رشت با اشاره به وفور انواع کالاها در انبارهای استان و ذخیره ی کافی کالاهای اساسی از قبیل انواع پروتئین های دامی و گوشت مرغ، آرد و گندم و دیگر کالاهای مورد نیاز عموم شهروندان گیلانی تاکید کرد: مجموع دست اندرکاران مدیریتی و […]
دکتر اسدالله عباسی عصر امروز در نشست کارگروه تنظیم بازار گیلان در رشت با اشاره به وفور انواع کالاها در انبارهای استان و ذخیره ی کافی کالاهای اساسی از قبیل انواع پروتئین های دامی و گوشت مرغ، آرد و گندم و دیگر کالاهای مورد نیاز عموم شهروندان گیلانی تاکید کرد: مجموع دست اندرکاران مدیریتی و نظارتی باید با تشدید بازرسی ها از بروز هر گونه تخلف در روند عرضه ی کالا در بازار پیشگیری کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ استاندار همچنین با اشاره به افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی تولید برنج در گیلان از کارشناسان و متولیان جهاد کشاورزی استان خواست با یک بررسی کارشناسانه، قیمت منطقی انواع گونه های برنج بومی در استان را مشخص و تدابیر لازم را برای برند سازی این محصول استراتژیک اتخاذ نمایند.
وی در همین رابطه افزود: تنها یک نرخ گذاری منطقی و واقع بینانه است که ضمن حمایت از کشاورز شالیکار می تواند زمینه ی تامین حقوق مصرف کننده را نیز فراهم نماید.
دکتر عباسی در ادامه بر لزوم پایش مستمر روند ارایه ی خدمات واحدهای پذیرایی و رستورانها به مردم و گردشگران تاکید کرد و افزود: به هیچ وجهی پذیرفته نیست که حتی در مواردی نادر غذای ناسالم و بی کیفیت به مردم ارایه شود و در این زمینه باید نظارتهای بهداشتی و تعزیراتی بیش از پیش تداوم یابد.
استاندار همچنین پس از دریافت گزارشی جامع در خصوص روند تولید و توزیع مرغ در گیلان خطاب به مدیران جهاد کشاورزی و صمت گفت: ثبات قیمت مرغ در بازار داخل استان را به مردم و مسئولان گزارش دهید تا از بروز هرگونه نگرانی و ابهام در روند عرضه یا گرانی قیمت مرغ در بازارهای استان پیشگیری شود.
صالح محمدی رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان نیز در این نشست در گزارشی افزایش بی رویه ی قیمت مرغ در بازارهای استان را تکذیب کرد و گفت: روزانه حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن در بازار داخلی استان مرغ توزیع می شود و شبکه ی یکتا در راستای پایش دقیق بازار بطور کامل در گیلان فعال است.
تیمور پورحیدری مدیر کل صمت گیلان نیز در این نشست گزارشی از شرایط ثبات حاکم بر بازار و روند بازرسی ها برای دفاع از حقوق مصرف کنندگان ارایه کرد و افزود: در حال حاضر حدود یکصد هزار تن گندم و ۲۵ هزار تن آرد در سیلوها و انبارهای استان ذخیره است و حجم شکر و روغن خام موجود در انبارهای استان نیز به ترتیب هزار و ۴۸۸ و ۵۶ هزار و ۹۴۸ تن است و از بابت ذخیره ی کالاهای اساسی هیچ کمبودی در استان وجود ندارد.
مرتضی امینی مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان نیز در گزارشی روند بازرسی از اصناف استان را تشریح کرد و گفت: تاکنون ۵ هزار و ۶۵۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی از به عمل آمده که بیش از ۴ هزار واحد صنفی بدون تخلف بوده اند و تذکرات و برخورد لازم به هزار و ۱۱۹ واحد صنفی دیگر داده شده است.
انتهای پیام/.