گواهینامه ی استانی رعایت حقوق مصرف کنندگان در مراسمی به ۶ واحد تولیدی و صنعتی نمونه و برگزیده ی استان اعطا شد. مراسمی که عصر امروز با حضور استاندار و معاون وزیر صمت در رشت برگزار شد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ استاندار در این مراسم به تبیین نقش حمایت از حقوق […]
گواهینامه ی استانی رعایت حقوق مصرف کنندگان در مراسمی به ۶ واحد تولیدی و صنعتی نمونه و برگزیده ی استان اعطا شد. مراسمی که عصر امروز با حضور استاندار و معاون وزیر صمت در رشت برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم ؛ استاندار در این مراسم به تبیین نقش حمایت از حقوق مصرف کننده در ایجاد تعادل در روند ارتقاء کمی و کیفی تولید و احقاق حقوق مصرف کنندگان پرداخت و با بیان اینکه ایجاد این هم ترازی در بستر تحقق عدالت اجتماعی از سیاستهای اساسی دولت سیزدهم به شمار می رود ، افزود: اگر حقوق مصرف کنندگان در روند تولید و عرضه ی انواع کالاها و محصولات داخلی به نحو شایسته و بایسته مد نظر قرار گیرد، زمینه ی بهبود کیفیت همراه با ارتقاء بهره وری و کاهش قیمت تمام شده ی کالاها در حوزه ی تولیدات داخلی فراهم می شود و پیامد بارز آن تقویت تولید در بستر خودکفایی خواهد بود.
دکتر اسدالله عباسی همچنین بررسی سرانه ی مصرف دو کالای استراتژیک بخش کشاورزی شامل برنج و چای را از اولویتهای انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده عنوان کرد و از دست اندرکاران بخش کشاورزی و صنعت استان خواست با برآوردی دقیق و کارشناسی شده، نیاز واقعی برنج و چای کشور را بر اساس سرانه ی مصرف استخراج نموده و زمینه ی ایجاد تعادل بین تولید داخل و واردات مورد نیاز این دو محصول را بر محور حمایت از بهره برداران بخش کشاورزی مهیا سازند.
معاون وزیر صمت و رییس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان نیز در این مراسم به تشریح اقدامات این سازمان در خصوص اعطای گواهینامه ی حمایت از حقوق مصرف کنندگان به واحدهای تولیدی و صنعتی واجد شرایط کشور پرداخت و افزود: در این ۲۰ سال اخیر هر ساله ۷۰۰ تا هزار واحد تولیدی کشور برای اخذ این گواهینامه مورد ارزیابی و سنجش قرار می گیرند، که از بین آنها حدود ۵۰ واحد موفق می شوند این گواهینامه را از وزارت صمت دریافت دارند.
حسین فرهید زاده در همین رابطه افزود: یکی از معیارهای اخذ این گواهینامه ، نداشتن حتی یک شکایت از سوی مصرف کنندگان است و علاوه بر آن باید معیارهای سیزده گانه ی پیش بینی شده برای دفاع از حقوق مصرف کنندگان از قبیل نرخ گذاری عادلانه، صدور ضمانت نامه ی کالا و خدمات ، حق برخورداری از کالا و خدمات استاندارد و بازار رقابتی و ضد انحصار و مسایلی از این دست از سوی واحدهای تولیدی متقاضی گواهینامه رعایت شده باشد.
تیمور پورحیدری ، مدیرکل صمت گیلان نیز در این مراسم گزارشی از روند بازرسی های به عمل آمده از واحدهای صنفی و تولیدی استان در ۸ ماه منتهی به آذرماه امسال ارایه کرد و گفت: در این مدت حدود ۶۸ هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی در سراسر استان انجام شده که ۸ هزار و ۴۱۹ مورد آن منجر به تشکیل پرونده شده و صاحبان این واحدها در مجموع حدود ۲ هزار میلیارد تومان جریمه شده اند.
اضافه می کنم، معاون وزیر صمت و رییس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان پیش از شرکت در این مراسم در دو واحد تولیدی دستکش گیلان و شرکت پارس خزر در رشت حضور یافت و علاوه بر بازدید از بخشهای مختلف این واحدها ، در جریان نحوه ی فعالیت و مشکلات احتمالی آنان در امر افزایش ظرفیت تولید و ارتقاء بهره وری در فرایند محصول قرار گرفت.
انتهای پیام/.