برداشت لوبیا کشاورزی یا پاچ باقلای پاییزه در ۷ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی گیلان آغاز شد. به گزارشپیک قلم به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت : بیش از ۲۰ هزار کشاورز گیلانی برداشت ۲۵ هزار تن پیلهتر پاچ باقلا را […]
برداشت لوبیا کشاورزی یا پاچ باقلای پاییزه در ۷ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی گیلان آغاز شد.
به گزارشپیک قلم به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت : بیش از ۲۰ هزار کشاورز گیلانی برداشت ۲۵ هزار تن پیلهتر پاچ باقلا را از باغ هایشان آغاز کرده اند.
علی موسوی افزود : پیش بینی میشود کشاورزان گیلانی امسال با برداشت پاچ باقلای پاییزه ۶۲۵ میلیارد تومان درآمد کسب کنند.
وی گفت : شهرستانهای رشت ، تالش و ماسال از مهمترین مناطق تولید پاچ باقلا در گیلان است.
گیلان تنها تولید کننده پاچ باقلا در کشور است.
پاچ باقلا در گیلان در ۲ فصل بهار و پاییز کشت میشود.
گیلانیها به لوبیای محلی ، پاچ باقلا میگویند و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتُق استفاده میکنند.