به مناسبت بزرگداشت هفته ی اسناد ملی و میراث مکتوب ، امروز در نشستی جایگاه میراث مکتوب در مطالعات مردم شناسی و گیلان پژوهی در رشت بررسی و بر لزوم بهره گیری از اسناد تاریخی در روند حفظ و احیای هویت تاریخی و ملی این سرزمین تاکید شد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم؛ […]
به مناسبت بزرگداشت هفته ی اسناد ملی و میراث مکتوب ، امروز در نشستی جایگاه میراث مکتوب در مطالعات مردم شناسی و گیلان پژوهی در رشت بررسی و بر لزوم بهره گیری از اسناد تاریخی در روند حفظ و احیای هویت تاریخی و ملی این سرزمین تاکید شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم؛ رییس مرکز اسناد و کتابخانه ی ملی گیلان در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما ، هدف از برگزاری این نشست علمی را ایجاد بسترهای تبادل اندیشه بین صاحب نظران در حوزه ی نحوه ی شناسایی و جمع آوری اسناد مکتوب اعلام کرد و افزود: غنی سازی گنجینه ی اسناد مکتوب استان زمینه سازآشنایی و بهره گیری نسل جدید با حقایق جدید تاریخی در راستای حفاظت هرچه بیشتر از هویت ملی این سرزمین می شود.
علی خلیلی افزود: پیشینه ی غنی تاریخی و فرهنگی گیلان اقتضاء می کند تا روند غنی سازی ذخایر اسناد استان در بستر تقویت تعامل عموم مردم با مرکز اسناد هرچه بیشتر تسریع شود.
اضافه می کنم درنشست علمی جایگاه میراث مکتوب در مطالعات مردم شناسی و گیلان شناسی امروز رامین میهمانپرست، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه ی کشورمان به تشریح ارتباط اسناد مکتوب در دفاع از هویت ملی و تاریخی این سرزمین پرداخت و آقایان سید هاشم موسوی و محمد پرحلم از پژوهشگران و فعالان خوزه ی اسناد مکتوب استان به تشریح نحوه ی استخراج اسناد از ادبیات و حقایق تاریخی این سرزمین پرداختند.
هادی رمضانی ، رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر رشت نیز در این نشست بر لزوم جمع آوری هرچه بیشتر اسناد تاریخی گیلان در راستای بهبود بررسی های تاریخی و تحولات اجتماعی این خطه از تاریخ ایران زمین تاکید کرد.
در پایان از ۱۰ فعال حوزه ی جمع آوری ، تدوین و ذخیره سازی اسناد مکتوب گیلان قدردانی شد.
انتهای پیام/.