تحلیلی از دکتر حسین کلهر، کارشناس مسایل سیاسی منویات امروز رهبر معظم انقلاب چراغ راهی برای نقش آفرینی در حماسه ی حضور مخاطبان گرامی اگر مقالات اینجانب را در خصوص اهمیت انتخابات و لزوم مشارکت جدی آحاد ملت در این عرصه ی سرنوشت ساز و همچنین نقش آن در راه برون رفت از مشکلات عدیده […]
تحلیلی از دکتر حسین کلهر، کارشناس مسایل سیاسی
منویات امروز رهبر معظم انقلاب چراغ راهی برای نقش آفرینی در حماسه ی حضور
مخاطبان گرامی اگر مقالات اینجانب را در خصوص اهمیت انتخابات و لزوم مشارکت جدی آحاد ملت در این عرصه ی سرنوشت ساز و همچنین نقش آن در راه برون رفت از مشکلات عدیده ی پیش پای همه ی ما مطالعه کرده باشند، بخوبی می دانند که با لحاظ تمامی گلایه ها، فشارها، مشکلات و چالشهای آحاد مردم، شرکت در انتخابات در نظامی که بر پایه ی مردم سالاری دینی بنا شده، تنها راه جابجایی قدرت برای اداره ی مطلوب امور کشور محسوب می شود. اینجانب در نوشته های پیشین تحلیلهای مختلفی در خصوص لزوم شرکت گسترده در انتخابات پیش رو و رابطه ی این حضور با شرایط حساس کنونی کشور و منطقه ی غرب آسیا ارایه داده و حصول نتایج ناشی از حماسه ی حضور حداکثری و تحقق انتخاب اصلح را برای حفاظت از منافع و اقتدار ملی غیر قابل انکار دانسته ام.
اینکه برغم تمامی نقصانها، مشکلات و چالشهای مربوط به روند اداره ی امور داخلی و خارجی کشور و دادن حق مسلم به آحاد مردم در این رابطه، بهترین شیوه ی دگردیسی و تغییر در روند فعلی اداره ی امور، جابجایی قدرت از طریق انتخابات است.
انتخاباتی که خروجی آن پیام صریح اکثریت جامعه برای انتقال قدرت یا ادامه ی شرایط موجود خواهد بود.
بی شک این ظرفیت عظیم برای ایجاد تغییر در روند اداره ی امور کشور ضروری ست. پدیده ایی که مجموعه ی رقبا و معاندان نظام اسلامی را برآن داشته تا تبلیغات وسیعی برای مشارکت حداقلی در انتخابات ۲۸ خرداد ماه آغاز نموده و با تمامی امکانات تلاش کنند، نقش مردم را در تعیین سرنوشت آتی کشور کم اهمیت جلوه دهند…!؟ اما در این رابطه واقعیت چیز دیگری ست: واقعیتی که ابعاد آن را میتوان در دو بعد داخلی و خارجی تشریح نمود.
– از منظر داخلی، می توان مشارکت حداکثری را برای افزایش قدرت مانور دولت جدید در تمامی ابعاد حیاتی دانست. چراکه تجربه بوضوح نشان داده، معمولا دولتهایی که با پشتوانه ی عظیم مردمی سرکار می آیند، توان مضاعف و اراده ی راسختری برای رسیدگی به مشکلات مردم پیداکرده و تلاش دارند در بستر تحقق عدالت، تحول در تمامی ابعاد را دنبال نمایند. در چنین شرایطی نه تنها روند کشور و ملت از چالشهای پیش رو خارج خواهد شد، بلکه حرکتی روبه رشد و اثرگذار برای تحقق توسعه ی همه جانبه و نیل بسوی تعالی و پیشرفت شتاب خواهد گرفت. فرایندی که با توجه به استعدادهای فراوان انسانی و طبیعی این سرزمین، برای یک دولت مردمی و عدالت محور چندان دور از دسترس نبوده و به سهولت می تواند زمینه های شکل گیری یک ایران قوی را مهیا سازد.
– از بعد خارجی نیز می توان هرگونه انشقاق و افتراق بین مردم و حاکمیت اسلامی را فرصتی برای رقبا و تهدیدی برای عمق استراتژیک ایران تحلیل نمود. دشمنان این سرزمین بخوبی دریافته اند که امروز راه مقابله با ایران رویارویی نظامی و درگیری مستقیم نیست، بلکه نفوذ در ارکان جامعه ی ایرانی برای به انحراف کشاندن روند توسعه و ارتقاء جایگاه منطقه ایی و بین المللی آن است! به همین دلیل تمامی ترفندها را برای جلوگیری از سامان یافتن جامعه ی ایرانی بکار بسته اند و هزینه های گزافی تاکنون به ملت و کشور اسلامی تحمیل نموده اند. در دو دهه ی اخیر نیز فشارهای مرتبط با فن آوری صلح آمیز هسته ایی، تحریمهای حوزه ی علم و فن آوری، تلاش برای محدود کردن توان دفاعی و موشکی و هجمه های برساخته در خصوص تفاوتها و معیارهای حقوق بشری نیز جملگی در همین راستا در دستور غربیهای زیاده خواه، اما متمدن نما قرار گرفته است.
حال سئوالاتی که در اینجا به ذهن هر انسان وطن پرست، نوع دوست و آگاه رخنه نموده و متبادر می شود، بدین شرح است:
1. آیا ایران قوی برای مجموعه ی کشورهایی که منافع خود را در ضعف کشورمان جستجو می کنند، قابل قبول خواهد بود؟. ۲. راه پیشگیری آنان در این رابطه چه خواهد بود؟
3. چرا دشمنان این سرزمین میلیونها و بلکه میلیاردها دلار هزینه می کنند تا با جنگ رسانه ایی و هجمه های تبلیغاتی بین مردم و حاکمیت ملی فاصله و تفرقه بیاندازند؟
4. آیا این هجمه های رسانه ایی و تبلیغاتی مکملی برای جنگ اقتصادی، تحریمهای نظام مند و حساب شده، تهدید نظامی و جریان نفوذ در ایران تلقی نمی شود؟
5. هزینه های گزاف را چه کسانی بر کشور و ملت تحمیل کرده اند؟ غرب و وابستگانش یا نیروهای انقلابی و وطن پرست؟
5. در این راستا جایگاه شهروند ایرانی کجاست؟ در کنار مسئولان دلسوز و مردمی یا دشمنان گرگ صفت و قسم خورده غربی؟
با این توصیف، خالی از لطف نخواهد بود که منویات داهیانه و اثرگذار رهبر معظم انقلاب را ( که عصر امروز چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ و در آستانه ی انتخابات مهم ۲۸ خردادماه) در قالب یک پیام تلوزیونی ایراد و ارایه شد، با دقت نظر بیشتری غور نموده و در خصوص ابعاد مختلف سخنان ایشان کمی اندیشه نماییم. رهنمودهایی که مجموع عوامل و شرایط پیش پای ملت را بطور آگاهانه و منطقی تشریح نموده و راه درست نیل به اهداف متعالی را برای تک تک جامعه ی ایرانی ترسیم کرده است….
نویسنده : دکتر حسین کلهر، کارشناس مسایل سیاسی
دبیرخانه تشکل سیاسی – اجتماعی یاوران ولایت
انتهای پیام/.