محققان دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، نخستین بار در کشور دو روش فوق پیشرفته میتوتراپی و SVF تراپی در جراحی سوختگی و ترمیم زخم را ابداع و به کارگیری کردند. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم؛ رییس بیمارستان سوانح و سوختگی ولایت رشت امروز از ابداع و به کارگیری دو روش جدید و پیشرفته […]
محققان دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، نخستین بار در کشور دو روش فوق پیشرفته میتوتراپی و SVF تراپی در جراحی سوختگی و ترمیم زخم را ابداع و به کارگیری کردند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم؛ رییس بیمارستان سوانح و سوختگی ولایت رشت امروز از ابداع و به کارگیری دو روش جدید و پیشرفته ی میتوتراپی و SVF تراپی در جراحی های سوختگی و بازسازی اندام های درحال مرگ در استان گیلان خبر داد و گفت: این دو روش با همت و تلاشهای مستمر پژوهشگران و متخصصان مرکز تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی استان ابداع شده است.
دکتر محمدرضا مُبَیّن ، افزود : روش میتوتراپی با استفاده از ریزاندامک داخل سلولی به نام میتوکُندری که نقش دستگاه تنفسی و موتور محرک انرژی سلول را برعهده دارد در مرکز آموزشی – درمانی ولایت رشت ، برای بهبود کیفیت درمان زخم بر روی بیماران دچار سوختگی مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وی خاطرنشان کرد : روش میتوکُندری ، نیاز بیماران به پیوند پوست و عوارض ناشی از آن را به حداقل می رساند.
رییس بیمارستان سوانح و سوختگی ولایت رشت بااشاره به اینکه استفاده از روش ابداعی میتوکندری ، نیازمند بکارگیری ابزار و فرآیندهای پیچیده درمانی و کارِ گروهی تخصصی و فوق تخصصی است ، گفت : متخصصان دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، بعد از متخصصان دانشگاه هاروارد که از میتوکندری برای بهبود بیماران دچار ایسکِمی قلبی بهره برده اند ، دومین مرجع علمی در دنیا محسوب می شوند که از این روش در درمان زخم های سوختگی استفاده کردند.
دکتر محمدرضا مُبَیّن ، ابراز امیدواری کرد: با بهره گیری از این روش نوین و استفاده از سلول های بنیادی ، بتوان در پیشرفت سطح فناوری و همچنین درمان بیماران نیازمند در سطح کشور و حتی خارج از کشور نقش مؤثری ایفا نمود.
انتهای پیام/.