دانشگاه گیلان، میزبان چهارمین همایش ملی نظام مهندسی ساختمان با عنوان طراحی بر مبنای عملکرد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ حمیدرضا شعبانی ، رییس سازمان نظام مهندسی گیلان که مسئولیت اجرایی این همایش را برعهده داشت، هدف از برپایی چهارمین همایش ملی طراحی بر مبنای عملکرد را بحث و تبادل نظر […]
دانشگاه گیلان، میزبان چهارمین همایش ملی نظام مهندسی ساختمان با عنوان طراحی بر مبنای عملکرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ حمیدرضا شعبانی ، رییس سازمان نظام مهندسی گیلان که مسئولیت اجرایی این همایش را برعهده داشت، هدف از برپایی چهارمین همایش ملی طراحی بر مبنای عملکرد را بحث و تبادل نظر در خصوص آخرین یافته ها و شیوه های مقاوم سازی و تحکیم سازه ها بویژه در حوزه ی ساخت واحدهای مسکونی عنوان کرد و افزود: در این همایش که تا عصر فردا ، پنج شنبه یکم تیرماه ۱۴۰۲ ادامه دارد، ۷ صاحب نظر مهندسی عمران و سازه به ارایه ی سخنرانی علمی در خصوص شیوه های ارتقاء بهره وری در روند احداث بناها و کاهش حداکثری خسارت های مالی ساختمانها حین وقوع زلزله می پردازند.
وی افزود: آگاهی مجموع دست اندرکاران و ناظران احداث سازه ها از شیوه های نوین ساخت بنا مهمترین عاملی ست که می تواند اهداف این همایش ملی را محقق کند.
استاندار نیز در این نشست بر لزوم رعایت مقررات ملی ساختمان در روند احداث بناها تاکید کرد و با اشاره به برنامه ی دولت برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن و توسعه ی انبوه سازی گفت: کیفیت در کنار کمیت از الزاماتی ست که باید در روند احداث یناها رعایت شود و آرامش را همراه با احساس امنیت برای ساکنان به ارمغان آورد.
دکتر اسدالله عباسی همچنین با اشاره به رسالتهای بنیاد مسکن برای مقاوم سازی خانه های روستایی ، از مسکوت ماندن این طرح در شرایط فعلی انتقاد کرد و گفت: از سرگیری و تداوم اجرای طرح مقاوم سازی منازل روستایی می تواند معضلات ناشی از بافتهای فرسوده را در کشور و استان برطرف سازد.
وی در ادامه بهره گیری از شیوه های نوین را برای بهبود عملکرد در روند احداث بناها ضروری دانست و اضافه کرد: صنعت ساختمان زنجیره ای ست که مجموع فعالان در آن باید با آگاهی از شیوه های کارآمد و اثرگذار روند ایجاد تحول در ساخت و ساز را تسریع نمایند.
حمزه شکیب ، رییس سازمان نظام مهندسی کشور هم در این همایش، مجموع تلاشها در روند آگاهی بخشی و آموزش مهندسان و دست اندرکاران صنعت ساختمان را برای ایجاد عزمی راسخ در جهت رعایت هرچه بیشتر مقررات ملی صنعت ساختمان ضروری دانست و افزود: در آخرین یافته های این حوزه ، دست آوردهای میدانی و ارزنده ایی از مناطق زلزله زده ی کرمانشاه و ترکیه به بحث گذاشته می شود تا علاوه بر کاهش ضریب تلفات جانی در شرایط وقوع زلزله، از خسارت های مالی گسترده به سازه ها پیشگیری شود.
سید علی آقازاده ، از نمایندگان مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست بر لزوم رعایت اصول شهرسازی و مقاوم سازی بناها در مناطق مختلف گیلان بویژه شهر رشت تاکید کرد و افزود: رعایت اصول شهرسازی از خلاهای مشهود در روند مدیریت شهری ست که در بستر بهره گیری از شیوه های نوین علمی و ارتقاء دانش فنی دست اندرکاران، می تواند به حصول نتایج مطلوب منتهی شود.
هادی رحمانی ، سرپرست اداره ی کل راه و شهرسازی گیلان نیز بهره گیری از تجربیات و داده های علمی ارایه شده در این همایش را برای بهبود در صنعت ساختمان موثر دانست و با توجه به برنامه های دولت در حوزه ی انبوه سازی و احیای بافتهای فرسوده، اضافه کرد: رعایت این شیوه های نوین می تواند کیفیت ساختمانها را همراه با امنیت ارتقاء دهد.
انتهای پیام/.