۸ نفر از نفرات برگزیده و صاحبان ۸ اثر شایسته ی تقدیر راه یافته به پانزدهمین جشنواره ی ملی علامه ی حلی به همراه یکصد نفر از استادان و طلاب برتر حوزه های علمیه ی گیلان امروز در مراسم اختتامیه ی استانی این جشنواره در رشت قدردانی شدند. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم […]
۸ نفر از نفرات برگزیده و صاحبان ۸ اثر شایسته ی تقدیر راه یافته به پانزدهمین جشنواره ی ملی علامه ی حلی به همراه یکصد نفر از استادان و طلاب برتر حوزه های علمیه ی گیلان امروز در مراسم اختتامیه ی استانی این جشنواره در رشت قدردانی شدند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ نماینده ی ولی فقیه در گیلان در این نشست به تشریح رابطه ی پژوهش با ارتقاء سطح علمی و روزآمدی مجموع مدرسان و طلاب حوزه های علمیه تاکید کرد و رمزموفقیت روحانیت شیعه در برافراشتن پرچم اسلام اصیل و اعتلای نظام اسلامی را در توفیق ایجاد توازن بین علم وعمل دانست.
آیت الله فلاحتی مجموع طلاب و روحانیان را به تقویت روزافزون علم و عمل به دانسته ها توجه داد و افزود: تلفیق این دو مقوله ی مهم بود که زمینه ی شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی را مهیا و افکار عمومی جهان را نسبت به گفتمان نظام اسلامی آشنا ساخته است.
امام جمعه ی رشت همچنین به تشریح شیوه ی مدیریت اسلامی در پرتو تلاشهای متمادی روحانیان پرداخت و اضافه کرد: اقبال روزافزونی که جوانان جویای حقیقت از سراسر عالم به انقلاب اسلامی نشان میدهند، زمینه ی فتح دنیا را از طریق مدیریت اسلامی مهیا می سازد و بساط مستکبران و زیاده خواهان عالم را درهم می پیچید.
دبیر پانزدهمین جشنواره ی ملی علامه حلی کشور و مدیر ترویج پژوهش حوزه ی علمیه ی قم نیز در این مراسم با تشریح اهداف برگزاری این جشنواره به دستاوردهای بارز آن در ۱۵ سال گذشته اشاره کرد و افزود: از سال ۱۳۸۷ تاکنون بیش از ۱۸۸ هزار اثر به جشنواره های پانزده گانه ی علامه حلی ارسال شده و از این تعداد هزار اثر برگزیده شده اند.
حجت الاسلام والمسلمین محمدصالح مازنی همچنین افزود: محققان و پژوهشگران حوزه های علمیه ی گیلان نیز در این پانزده دوره، حدود ۲ هزار اثر به دبیرخانه ی جشنواره های علامه حلی کشور ارسال کرده اند و امسال هم از بین ۱۰۵ اثر ارسالی از گیلان به دبیرخانه ی جشنواره ی پانزدهم، ۸ اثر برگزیده و صاحبان ۸ اثر دیگر نیز شایسته ی تقدیر شناخته شده اند.
حجت الاسلام والمسلمین قاسم علیپور، مدیر حوزه های علمیه ی گیلان نیز در این مراسم بر لزوم تقویت رویه ی پژوهش محوری مجموع فعالیتهای علمی و آموزشی در حوزه های علمیه ی استان تاکید کرد و گفت: گسترش روحیه ی تحقیق و پژوهش، زمینه ی تقویت نشاط علمی را بین طلاب فراهم نموده و روند حل مسایل و مشکلات پیش روی جامعه ی اسلامی را تسریع می نماید.
انتهای پیام/.