اصناف، زنجیره ی ارتباط تولید با مصرف. نقشی که هویت بازار را شکل می دهد و زمینه ی رونق اقتصاد ملی را فراهم می سازد. در همین راستا مسئولان و متولیان واحدهای صنفی گیلان عصرامروز در رشت به هم اندیشی با رییس بسیج اصناف پرداختند تا نیل به اهداف پیش بینی شده را در بسترتعامل […]
اصناف، زنجیره ی ارتباط تولید با مصرف. نقشی که هویت بازار را شکل می دهد و زمینه ی رونق اقتصاد ملی را فراهم می سازد. در همین راستا مسئولان و متولیان واحدهای صنفی گیلان عصرامروز در رشت به هم اندیشی با رییس بسیج اصناف پرداختند تا نیل به اهداف پیش بینی شده را در بسترتعامل و تلاش و تاسی از فرهنگ بسیج تحقق بخشند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم؛ رییس بسیج اصناف کشور در این نشست تقویت صادرات اصناف مولد را یکی از ماموریتهای مهم این سازمان عنوان کرد و از تدوین یک برنامه ی عملیاتی بنام طرح توانمندسازی واحدهای تولیدی صنفی در امر صادرات خبر داد.
سردار غلامرضا حسن پور تعداد واحدهای صنفی کشور را اکنون ۳ میلیون واحد اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۶۰۰ هزار واحد ، تولیدی هستند و می توانند در رفع نیازمندی های بازار داخلی و نقش آفرینی در عرصه ی صادرات و ارزآوری ایفای نقش نمایند.
وی همچنین بر لزوم پایداری اقتصاد بازار بویژه واحدهای صنفی مولد تاکید کرد و افزود: این مهم در بستر رونق صادرات و نقش آفرینی در بازارهای فرامرزی تحقق می یابد.
رییس بسیج اصناف کشور در بخش دیگری از سخنان خویش از برنامه ریزی برای تشکیل گروههای جهادی فنی و تخصصی برای ارایه ی خدمت رایگان به مناطق محروم خبر داد و تصریح کرد: در همین راستا تشکیل گروه جهادی خیران نیز در دستور کار قرار گرفته تا حمایتهای مالی لازم برای تامین تجهیزات فنی ولوازم مورد نیاز مناطق محروم به عمل آید.
تیمور پورحیدری ، مدیرکل صمت گیلان نیز در این نشست گزارشی از روند فعالیت حدود ۱۴۰ هزار واحد صنفی استان ارایه کرد و گفت: این واحدها با ۳۶۰ هزار فرصت شغلی در قالب ۶۳ رسته ی صنفی فعالیت می کنند و ۱۷ هزار واحد آن تولیدی هستند.
در پایان این نشست، سرهنگ رحمت صاحب، رییس بسیج اصناف گیلان، علیرضا تهی دست، رییس اتاق اصناف استان و دو تن از مسئولان شهرستانی اصناف هر یک نظرات خود را در خصوص راهکارهای ارتقاء خدمات صنفی به جامعه، کمک به مناطق محروم، ایجاد وحدت رویه در تعاملات صنفی و تلاش برای تقویت صادرات ارایه کردند.
انتهای پیام/.