فاز توسعه روکش ملامینه شرکت آرین مریم امروز با حضور معاون وزیر صمت در شهرک صنعتی سفیدرود رشت به بهره برداری رسید. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ این فاز جدید ظرفیت تولید سالیانه ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار متر مربع انواع ام دی اف و اچ دی اف را دارد و […]
فاز توسعه روکش ملامینه شرکت آرین مریم امروز با حضور معاون وزیر صمت در شهرک صنعتی سفیدرود رشت به بهره برداری رسید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم از رشت؛ این فاز جدید ظرفیت تولید سالیانه ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار متر مربع انواع ام دی اف و اچ دی اف را دارد و برای راه اندازی آن دو هزار میلیارد ریال هزینه شده است.
با افتتاح این فاز برای ۱۵ نفر فرصت اشتغال ایجاد شده است.
فاز توسعه روکش ملامینه شرکت آریان مریم در زمینی به مساحت ۲۹ هزار متر مربع و با ۲۰۰۰ متر زیربنا در شهرک صنعتی سپیدرود احداث شده است.
شرکت آرین مریم یکی از شرکت های سه گانه آرین تخته است که توسط دکتر سعیدی مدیریت می شود و زیرمجموعه هلدینگ آرین سعید فعالیت می کند.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت معدن و تجارت کشور در حاشیه این مراسم که دکتر اسدالله عباسی استاندار گیلان و دکتر محمد رضا احمدی رئیس مجمع نمایندگان گیلان نیز حضور داشتند، از بخشهای مختلف شرکت آرین تخته بازدید کرد.
آقای محمد مهدی برادران در حاشیه این بازدید از رشد ۸ درصدی اشتغال بخش صنعت در سال گذشته خبر داد و افزود: تداوم این روند در سالی که به عنوان مهار تورم و رشد تولید نامگذاری شده، همچنان در دستور کار وزارت صمت قرار دارد.
وی بر لزوم حمایت جدی از صنعت کشور به ویژه صنایع عمومی تاکید کرد و افزود: اتخاذ تدابیر لازم برای کاهش تعطیلی های بلند مدت در فصل بهار به ویژه ایام نوروز و انتقال این تعطیلیها به روزهای گرم و سرد سال، از جمله تدابیری است که برای اجرا در سال آتی در دستور کار قرار دارد.
دکتر سعیدی مالک شرکت آرین تخته، در مراسم افتتاح فاز جدید شرکت آرین مریم که یکی از زیرمجموعه های سه گانه شرکت آرین تخته در شهرک صنعتی سپیدرود رشت به حساب می آید، گفت: امروز شرکت های تابعه هلدینگ آرین سعید که به طور متنوع در استان های گیلان و مازندران فعالیت می کنند، ۹۰۰ نوع محصول متنوع چوبی تولید میشود که افتخاری برای صنعت کشور است.
وی همچنین از اتخاذ تدابیر لازم جهت راه اندازی نیروگاه شخصی برای شرکت های تابعه هلدینگ آرین سعید خبر داد و افزود: در حال حاضر قطعی برق در ایام پیک مصرف به ویژه در فصل تابستان و کمبود انرژی در فصل زمستان از چالش هایی است که روند تولید در شرکت های این هلدینگ را مختل می کند و این نقیصه موجب شده تا هلدینگ مذکور به فکر احداث یک نیروگاه اختصاصی برای تامین برق مورد نیاز شرکتهای تابعه خود بیفتد.
دکتر سعیدی همچنین در ادامه به روند ایجاد اشتغال در ۶ کارخانه تحت پوشش هلدینگ آرین سعید در استان های گیلان و مازندران اشاره کرد و افزود: هم اکنون سه کارخانه از هولدینگ آرین سعید در گیلان و سه کارخانه هم در مازندران در زمینه تولید صنایع چوبی از قبیل ملامین و ام دی اف اچ دی اف و نئوپان فعالیت می کنند.
به گفته ی دکتر سعیدی، در حال حاضر ۱۵۰۰ نیروی کار متخصص و فنی در این کارخانجات مشغولند.
وی ابراز امیدواری کرد: تداوم حمایت های دستاندرکاران حوزه صنعت بتوان روند فعالیت های صنعتی در این هلدینگ را در راستای اشتغال زایی، رونق تولید و جلوگیری از واردات محصولات چوبی به کشور رونق ببخشد.
انتهای پیام/.