استاندار امروز از سیلوی ذخیره ی گندم گیلان در سراوان و همچنین شرکت مجتمع صنایع بسته بندی و چاپ ایحاگستر شمال در همین منطقه که حدود ۱۰ سال راکد باقی مانده ، بازدید کرد. استاندار در حاشیه ی بازدید از سیلوی گندم سراوان ذخیره ی گندم استان را مطلوب و بدون هیچ کم و کاستی […]
استاندار امروز از سیلوی ذخیره ی گندم گیلان در سراوان و همچنین شرکت مجتمع صنایع بسته بندی و چاپ ایحاگستر شمال در همین منطقه که حدود ۱۰ سال راکد باقی مانده ، بازدید کرد.
استاندار در حاشیه ی بازدید از سیلوی گندم سراوان ذخیره ی گندم استان را مطلوب و بدون هیچ کم و کاستی اعلام کرد و با بیان اینکه بررسی ها گویای افزایش توزیع گندم و آرد در شبکه ی فرآوری و توزیع آرد نانوایی هاست، اضافه کرد: روزانه هزار تن آرد مصرف استان گیلان است که در ۴ ماه گذشته ۲۹ هزار گونی بیشتر از این نیاز در سراسر استان توزیع شده است.
دکتر اسدالله عباسی همچنین هر گونه مشکل موردی در عرضه ی نان یا پایین بودن کیفت پخت در نانوایی ها را ناشی از ضعف در نظارت دانست و تاکید کرد: اکنون تقویت شبکه ی نظارت بر روند توزیع آرد و پخت نان در دستور کار قرار دارد و بزودی اینگونه مشکلات موردی هم برطرف می شود تا زمینه برای اجرای طرح ساماندهی عرضه ی نان در استان مهیا شود.
وی اجرای این طرح را به نفع مردم و به ضرر سود جویان و اخلالگران نظام توزیع آرد و نان عنوان کرد و افزود: هرگونه شبهه افکنی در خصوص کمبود این کالای اساسی و ایجاد یاس در افکار عمومی ناشی از زیاده خواهی و اخلالگری سودجویان است.
استاندار همچنین امروز با حضور در محل شرکت مجتمع صنایع بسته بندی و چاپ ایحاگستر شمال در منطقه ی سراوان رشت، ضمن بازدید از امکانات و زیرساختهای اشتغالزایی این واحد تولیدی، از نزدیک در جریان مشکلات و موانع فعالیت آن قرار گرفت و بر ضرورت تلاش مجدانه برای احیای تمامی واحدهای تولیدی و صنعتی راکد استان تاکید کرد.
دکتر عباسی همچنین با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰۷ واحد تولیدی و صنعتی غیر فعال در استان وجود دارد ، تصریح کرد: از تمامی ظرفیتها برای احیای این واحدها که ظرفیت خوبی برای اشتغالزایی و کارآفرینی دارند ، بهره گیری خواهد شد.
انتهای پیام/.