اجرای طرح های مسکن مهر در اقصی نقاط ایران اسلامی از نقاط عطفی بود که همچون مصداقی بارز، کارامدی دولت اسلامی را برای تحقق عینی عدالت در بستر کمک به اقشار ضعیف مبنی بر خانه دار شدنشان تجلی بخشید. وقتی دولت یازدهم بعد از انقلاب، طرح احداث مجتمع های مسکن مهر را در سراسر کشور […]
اجرای طرح های مسکن مهر در اقصی نقاط ایران اسلامی از نقاط عطفی بود که همچون مصداقی بارز، کارامدی دولت اسلامی را برای تحقق عینی عدالت در بستر کمک به اقشار ضعیف مبنی بر خانه دار شدنشان تجلی بخشید. وقتی دولت یازدهم بعد از انقلاب، طرح احداث مجتمع های مسکن مهر را در سراسر کشور در دستور کار قرار داد، اندک شماری بودند که می پنداشتند این طرح ملی با این حجم و گستردگی بتواند با اصرار و همت دولتمردان وقت به بار بنشیند ؛ چراکه از همان ابتدا اما و اگرهایی برای تامین امکانات و زیرساختهای لازم برای مسکن مهر مطرح بود. اما گذر زمان ثابت کرد که با اراده ایی محکم و نیتی صادق هر ماموریت سختی شدنی ست ، هرچند اگر با وقفه ها و موانعی همراه باشد. اما مهمتر از همه جاگرفتن و خودنمایی طرح مسکن مهر رشت در میان تمامی طرح های مسکنی بود که در جای جای این سرزمین به اجرا در امد. بدون اغراق می توان گواهی داد که در ابتدا کمتر کسی فکر می کرد که مسکن مهر شهر رشت بتواند به عنوان یکی از زیباترین و بزرگترین پروژه های مسکن مهر کشور جلوه نماید…! جانمایی بسیار کارشناسانه و قابل قبول زمین مسکن مهر رشت در جوار شهر با ویژگی های خاص جغرافیایی و اقلیمی اش موجب شد تا همگان بر مطلوب بودن محل اجرای طرح احداث واحدهای مسکونی مسکن مهر رشت صحه بگذارند. زمینی به وسعت حدود ۴۰۰ هکتار برای احداث ۲۰ هزار واحد مسکونی برای همین تعداد خانوار با یکصد هزار نفر جمعیت…!
به گزارش اختصاصی تحریریه ی پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم؛ برغم مزایای عدیده ایی که پروژه ی مسکن مهر رشت از بدو افتتاح تاکنون به خود اختصاص داده ، از همان آغاز با چالشهای مهمی مواجه بوده که از مهمترین آن می توان به نبود بازار مناسب برای تامین مایحتاج ساکنان، محدودیت در ارایه ی خدمات آموزشی ،بهداشتی، ورزشی و فرهنگی اشاره کرد. گرچه امروز بخش قابل توجهی از الزامات آموزشی و فرهنگی مسکن مهر مرتفع شده اما فقدان یک مجتمع تجاری فراگیر که بتواند نیازهای اساسی یکصد هزار نفر از ساکنان مهر شهر رشت را در حوزه ی خرید مایحتاج عمومی و کالاهای مصرفی و خانگی پاسخ دهد، بوضوح احساس می شود.
این درحالی ست که مسئولان و متولیان دولتی از همان ابتدای امر احداث یک مجتمع تجاری بزرگ را در مسکن مهر رشت پیش بینی کرده و ساخت آن را در قالب تشکیل شرکت تعاونی و با مشارکت ساکنان این محل در دستور کار قرار داده بودند. دلیل این مدعا اظهارات کارشناسانه و بازدید های پیاپی مدیران و متولیان اجرایی کشور و استان است که در دو سال گذشته از طرح احداث مجتمع تجاری آتیه ی مهر سیروان در مسکن مهر رشت بازدید نموده و با تاکید بر تلاش مجدانه ی دست اندرکاران آن برای اتمام سریعتر طرح، افتتاح و فعالیت این مجتمع تجاری را نقطه ی عطفی در ارتقاء زیرساختهای اقتصادی و تجاری منطقه دانسته اند.
در همین راستا مجتمع تجاری آتیه ی مهر سیروان شروع به روییدن نمود و در کوره راه مشکلات فزاینده ی اداری، مالی و اجرایی بسوی شکوفایی و کمال پیش رفت. بطوریکه امروز ( پنجم فروردین ماه ۱۴۰۲)بیش از ۸۰ درصد پیشرفت کارداشته و روند اجرا در حوزه ی سفت کاری ، نازک کاری و نصب تجهیزات مکانیکی و الکتریکی همچنان ادامه دارد. جا دارد از تلاشهای خستگی ناپذیر مجموع دست اندرکاران اجرای طرح اعم از مدیر عامل و اعضای هیان مدیره و بازرسان شرکت آتیه سازان مهر کاسپین گرفته تا جناب آقای دکتر سید علی حسینی ، سرمایه گذار محترم که با مشارکت در ساخت این مجتمع تجاری بزرگ، بسوی تحولی اساسی در مسکن مهر رشت پیش می روند، قدردانی نماییم.
مجموع قراین و شواهد حاکی ست که این طرح عظیم تجاری اکنون با بیش از ۸۰ درصد پیشرفت کار تا پایان امسال به بهره برداری می رسد و خدمات ارزنده ای را که ساکنان یکصد هزار نفری مسکن مهر رشت از یک بازار خرید کامل و مناسب انتظار می کشند. باشد که این طرح تجاری، ( مجتمع آتیه ی مهر سیروان) مطالبات بحق ساکنان مسکن مهر و حتی مناطق همجوار را در حوزه ی بازار خرید و تسهیل در تامین مایحتاج روزمره ی زندگی شان پاسخی درخور و شایسته گفته باشد.
البته جمعیت یکصد تا یکصد و پنجاه هزار نفری شهرکها و مناطق اطراف مسکن مهر رشت نیز از دیگر الزامات و ظرفیتهایی ست که بر اهمیت اتمام هرچه سریعتر این طرح تجاری در مسکن مهر می افزاید. امید آنکه از ابتدای سال آتی جامعه ی هدف این طرح بجای مراجعه به بازار مرکز شهر رشت، کالاهای مورد نیاز خود را مطابق با سلایق خود در مجتمع آتیه ی مهر سیروان تهیه کنند. ساکنانی ار مناطق باهنر، خیابانهای فکوری و مهدی زاده، منطقه ی جماران، بلوار لاکان، مجتمع گلها و پزشکان، لاکانشهر و شهرک مصطفی خمینی؛ که مجموع جمعیت این مناطق بوضوح بیشتر از خود مسکن مهر است.
حال سئوال اینجاست که مجتمع تجاری آتیه ی مهر سیروان دارای چه ویژگی ها و مشخصه ها و قابلیتهایی ست که می تواند به انتظارات، مطالبات و سلایق این جمعیت عظیم، پاسخی درخور و شایسته بگوید؟ پاسخ به این سئوال را می توان با نگاهی به آمار و ارقام مربوط به این مجتمع بزرگ تجاری ارایه داد. مجتمعی که حدود ۳۳ هزار متر مربع مساحت و ۱۵ هزار متر مربع زیربنای مفید دارد و بقیه ی مساحتش در قالب راهروهای عریض ، آسانسورهای ۱۰ نفره، پله برقی های دوسویه و ورودی ها و خروجی های متعدد طراحی و اجرا شده است. مجموع واحدهای تجاری آن به ۴۶۳ باب می رسد و به سالنهای همایش و فروشگاه هایپر هزار و ۷۰۰ متری نیز مجهز است. در ۵ طبقه طراحی شده و آخرین طبقه ی آن فوت کورتی ست که می تواند از عموم مراجعه کنندگان در فضایی بلند و پرمنظره پذیرایی نماید!
مصداق این مدعا را می توان در توضیحات مدیر عامل شرکت تعاونی آتیه سازان مهر کاسپین جستجو کرد که می گوید: در هر یک از طبقات این مجتمع تجاری، صنوف مختلف، بطور مجزا پیش بینی شده تا روند بازدید و خرید مشتریان را در کمترین زمان و متناسب با نوع خریدشان تسهیل کند.
دکتر علی مددی بخش بندی طبقات و ردیفهای مختلف مجتمع به صنوف مختلف را از وجوه بارز مدرن و سهل الوصول بودن مجتمع تجاری آتیه ی مهر سیروان دانسته است. صنوفی همچون : لوازم الکترونیک و موبایل، آرایشی و بهداشتی، طلا و جواهر فروشی، پوشاک و البسه، فوت کورت و رستوران و انواع خدماتی که امروز برای ساکنان خوش ذوق مستقر در مسکن مهر رشت و محیط پیرامونی اش نیاز است.
دکتر سید علی حسینی سرمایه گذار مشارکت کننده در اجرای این طرح مهم تجاری نیز از رعایت استاندارهای لازم ، همچون اصول استاندارد ۲۰۱۸ غرب گفت و کیفیت انواع مصالح و تجهیزاتی را که در روند ساخت مجتمع تجاری آتیه ی مهر سیروان بکار رفته، شایسته ی تامل و تعمق دانست.
دکتر سید علی حسینی، سرمایه گذار مجتمع آتیه ی مهر سیروان
وی افزود: ارتفاع سقف استاندارد و مناسب طبقات مختلف مجتمع، همراه با استحکام کم نظیرش که بطور مستند در پروانه ی ساخت و پرونده ی اجرایی آن موجود است باعث شده تا در برابر بسیاری از حوادث غیر مترقبه از جمله زلزله های ۸ ریشتری به راحتی دوام آورد و از بروز هرگونه خسارت به سرمایه های مردم جلوگیری کند.
دکتر حسینی اضافه کرد: دقت در اجرای این طرح کم نظیر تجاری بوده که باعث شده هزینه های بیشتر از معمول به سازندگان تحمیل شود و روند اجرا کمی به تعویق بیفتد ؛ اما اولویت بخشی به دقت و کیفیت نسبت به سرعت اجرا از درایتهایی ست که در دراز مدت بر اثربخشی و ارتقاء بهره وری این طرح عمرانی می افزاید و رضایت عموم فروشندگان، خریداران و مراجعه کنندگان را تا دهها فراهم می نماید.
بهرحال آنگونه که از شواهد و قراین بر می آید، سختی های کار در روند احداث مجتمع تجاری آتیه ی مهر سیروان پشت سر گذاشته شده و شرایط به سویی پیش می رود که تا پایان ۱۴۰۲، شاهد افتتاح بزرگترین پروژه ی تجاری شهرمان در مسکن مهر رشت باشیم. طرحی که ضمن تسهیل خرید ساکنان ، زمینه ی سودآوری را برای صاحبان واحدهایی که در انتظار به ثمر نشستن سرمایه گذاری شان در این مکان پر مخاطب هستند، مهیا خواهد ساخت.
به امید موفقیت برای تمامی دست اندرکاران این طرح مهم تجاری که آسایش خاطر شهروندان و ارایه ی خدمات بهینه به همشهریان مان را با توفیق اقدامات اقتصادی و مدیریتی خود درآمیخته اند.
تحریریه ی پایگاه خبری تحلیلی پیک قلم
انتهای پیام/.